Waarom een nachtcrème zo goed voor je is

Iedereen weet dat voldoende slaap bijzonder belangrijk is. Slaap is een vitaal onderdeel van je algemeen welzijn en algemene gezondheid. Het is dan ook snel zichtbaar als je te weinig slaap hebt gehad: je krijgt wallen onder de ogen, je huid ziet er dof en futloos uit en je voelt je algemeen ook niet zo lekker.

Ook voor huidverjonging is slapen eigenlijk een hele goede ‘behandeling’. Terwijl je slaapt, gaat je lichaam namelijk in ‘herstel-modus’. Je cellen worden erg actief en gaan de slechte elementen proberen te elimeren en herstellen.

Dit kan je extra gaan ondersteunen door een nachtcrème met een hoge dosering aan de juiste vitamines te gebruiken, want tijdens het slapen nemen je huidcellen ook beter ingrediënten uit producten op. Je cellen krijgen zo een extra boost voor hun werking en je huid ziet er de dag erna geweldig uit!

Ontdek enkele fantastische anti-ageing nachtcrème : de bestsellers ivm anti-ageing:

Crème Metamorphique 

Een crème met een hoge dosis vitamine A, wat de cellen stimuleert om meer collageen aan te maken. Collageen is dé opvuller van de huid. Als je dit stimuleert, krijg je minder rimpeltjes en een egalere huid.

Super 3 Booster 

Wie reeds een tijdje Crème Metamorphique heeft gebruikt, kan erna overstappen naar Super3Booster. Deze crème bevat een nog hogere dosis aan vitamine A voor een extra huidverjongende boost.

Instant Hydrating Mask 

Deze crème is een bestseller tijdens de winter! Dit masker dat je een hele nacht op je kan laten, is heel zacht voor de huid en doordrenkt ze met verloren gegaan vocht. Het haalt alle tekenen van droogte en vermoeidheid meteen weg. U kan dit masker het beste 2x tot 3x per week als nachtcrème gebruiken, afgewisseld met een andere nachtcrème zoals Crème Metamorphique.

Klik hier om naar de pagina van de nachtcrèmes te gaan.

Meer informatie nodig? Of wil je weten of deze crème wel geschikt voor je is? Laat je huidanalyse uitvoeren of een scan van je huid maken bij Beautyfulskin meer informatie http://www.beautyfulskin.be  of info@beautyfulskin.be

groetjes Karoline

One thought on “Waarom een nachtcrème zo goed voor je is

  1. Pingback: Collageen als beauty-ingrediënt, zin of onzin? | Beautyfulskin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s