Cellulite aanpakken… en Bij de eerste 5 bestellingen krijg je er gratis een LPG cellulite behandeling bovenop…

Cellulitis = zuurprobleem

80% van de vrouwen hebben cellulitis

Als meest voorkomende oorzaak voor sinaasappelhuid wordt een typische zwakte van het vrouwelijk bindweefsel vermoed. Cellulitis ontstaat niet alleen door te veel calorieën en te weinig beweging, maar in eerste instantie door een overdaad aan zuren.

Een voeding en een manier van leven met een teveel aan zuren, een teveel aan stress, een teveel aan genotsmiddelen, te weinig drinken, te weinig bewegen en een teveel aan spierinspanningen worden als voornaamste oorzaken vooropgesteld. Het gevolg is dat de vrouw in de echte zin van het woord “zuur” wordt en daardoor verslakt. Het gevolg daarvan is cellulitis.

Wat is cellulitis?

Cellulitis = verslakking!
Wat helpt? Ontslakking!

Een teveel aan zuren en schadelijke stoffen moet het lichaam met mineralen neutraliseren tot neutrale zouten. Zijn er in het lichaam meer zouten dan de nieren en darmen kunnen uitscheiden dan zal het lichaam deze binden aan water en vet en opslaan onder de vorm van slakken. Van nature zijn vetweefsel, die de darm en de nieren omgeven, en het onderhuids weefsel opslagplaatsen voor zuren en slakken. Daardoor ontstaat die verslakking ook al bij kinderen en jonge vrouwen op de bovenbenen, billen, buik, heupen en bovenarmen.

Succesvolle reiniging
volgens de 4 peilers

Een succesvolle reiniging en regeneratie van de verslakte cellulitisweefsels gebeurt in 4 stappen, zeg maar berust op de volgende “vier peilers”.

• Peiler 1: basenopbouwende voeding
• Peiler 2: aerobe beweging zonder overdreven inspanning
• Peiler 3: basische ontslakking
• Peiler 4: ontslakkende behandelingen in het instituut

Tijdens deze cellulitiskuur zijn deze 4 stappen gecombineerd consequent door te voeren, voor een maximaal resultaat.

Genot heeft te maken met hoeveelheid! Men kan en zal compenserend moeten genieten, dat wil zeggen dat elk zuurhoudend genot met basenopbouwende voeding en basische uitscheiding moet worden weggewerkt.

De behandeling : cellulitis…. wat kan je thuis doen !

reduceren van zuren en gifstoffen uit genotsmiddelen, foute voeding, zware inspanningen enz.
• vitaalstoffen en voeding rijk aan mineralen, omnimoleculaire basenopbouwende plantaardige levensmiddelen.
• meer vloeistof drinken tot 2 ½ à 3 liter per dag, waarvan ongeveer ½ à 1 liter of meer slakkenoplossende kruidenthee en 1 ½ à 2 liter water.
• uitscheiden van zuren, gif- en schadelijke stoffen via de huid en de slijmhuid door basische voet- en ligbaden, basische wikkels, spoelingen, basische kousen enz.
borstelen in de uitscheidingsrichting
• regelmatig bewegen zonder te overdrijven bijvoorbeeld via een speciaal bewegingsprogramma
• basische lichaamsverzorging thuis
• professionele lichaamsbehandeling in het instituut

Ontzuren doet u zo!

 

Om verzuring tegen te gaan is het noodzakelijk om het lichaam te Ontzuren. Ontzuren kunt u op verschillende manieren doen:

Beperk verzurende factoren:

Als eerste is het natuurlijk raadzaam om de factoren die het lichaam sterk verzuren, zoals stress, roken, medicijnen, overmatige spierbelasting en schadelijke straling, zoveel mogelijk te vermijden of te beperken.

Beperk de consumptie van verzurende voeding en dranken.

Hierbij moet u denken aan voedsel dat bestaat uit dierlijke eiwitten, suikers, koolzuurhoudende dranken, alcohol, koffie etc. Eet daarentegen meer basischvormend (ontzurend) voedsel zoals groentes, aardappelen, noten, etc. Wens je een volledige tabel met welke voedingsmiddelen bij welke groep horen? Deze krijg je bij Beautyfulskin.

Helaas is het in de huidige maatschappij niet of nauwelijks meer mogelijk om alle bovenstaande factoren te beperken of te vermijden.

Een mobiele telefoon, draadloos internet, (recreatief) sporten, een gezellig feestje met wijn, bier, frisdrank en hapjes maken het leven voor veel mensen aangenaam.

Actief Ontzuren

Door actief te ontzuren gaat u het zuur-base evenwicht herstellen door gericht de opgehoopte zuurresten in het lichaam neutraliseren, afbreken, oplossen en afvoeren.

Daarnaast biedt actief ontzuren het dagelijkse basische tegenwicht waardoor het lichaam wordt beschermd tegen verzuring.

Actief ontzuren kunt u op de volgende manieren doen:

 

1/ Verhoog uw basische buffer!

Natriumbicarbonaat is de basische buffer die overtollige afvalzuren in het bloed moet neutraliseren. Door deze basische buffer dagelijks te verhogen kunnen veel meer afvalzuren onschadelijk worden gemaakt zodat het lichaam de zuren niet hoeft te dumpen in het lichaam.

Daarnaast heeft natriumbicarbonaat een actieve ontzurende werking door reeds gevormde zuurresten in allerlei plekken in het lichaam op te lossen.

Met Alka druppels, Alka Tabs en Alka Tabs calcium gaat u ontzuren door de bicarbonaatproductie dagelijks op veilige wijze verhogen.

2/ Drink kruidenextracten!

 

Sinds de oudheid drinkt men al kruidenextracten om het lichaam te zuiveren.

Kruiden bezitten basenvormende elementen die gebonden zuren (zure zouten) kunnen ontbinden.

Iedere kruid bevat diverse elementen die specifieke zure zouten kan ontbinden.

Voor een goede ontzuring is het belangrijk om een grote variëteit aan kruiden te gebruiken om een zo breed mogelijke ontbindende werking te hebben.

Daarnaast helpt een uitgebreide  kruidenvariatie in de vorm kruidenthee erg goed om vloeibare zuren versneld uit het lichaam af te voeren.

Alka Thee is speciaal samengesteld uit 52 soorten kruiden die het lichaam optimaal helpt om dagelijks te ontzuren.

3/Neem ontzurende en mineraliserende baden!

 

Zure afvalstoffen worden voor een groot gedeelte afgevoerd via ons grootste orgaan, de huid!

Bij een sterke verzuring worden veel  afvalzuren via de poriën naar buiten gevoerd.

Dit bepaalt ook dikwijls de onprettige lichaamsgeur die verzuurde mensen kunnen hebben.

Wanneer de huid te sterk verzuurd raakt door de continue afvoer, kunnen diverse (chronische) huidklachten ontstaan als eczeem, schimmelvorming en ontstekingen.

Door het nemen van ontzurende baden (basische baden) gaat u de afvoer van zure afvalstoffen van binnen naar buiten stimuleren. Daarnaast wordt de oude verzuurde huidoppervlaktelaag gereinigd door het basische water waardoor weer nieuwe huid kan ontstaan.

Verstopte poriën worden geopend zodat nieuw gevormde talg de huid beschermt. De mineralen en sporenelementen die via de huidcellen worden opgenomen voeden de huid zodat deze weer in topconditie komt. Alka Bad  is een unieke basische badzoutformule waarmee u kunt ontzuren door het nemen van ontzurende en mineraliserende baden en douches.

4/Voed het lichaam met basische voedingsstoffen!

 

Door uw lichaam dagelijks te voeden met een grote hoeveelheid basische voedingsstoffen, beschermt u het  tegen verzuring.

Basische voedingsstoffen compenseren voor de dagelijkse stroom verzurende voedingsstoffen waardoor het zuur-base evenwicht wordt gehandhaafd.

Basische voedingsstoffen zitten in o.a. groenten, diverse fruitsoorten, kiemgrassen (gerstegras, tarwegras), algen (chlorella, spirulina). Daarnaast zijn extra voedingscomplexen als vezels, enzymen en probiotica  essentieel.

Zij verbeteren de zuurgraad van de darmen en houden deze op peil.

Goede gezondheid begint bij een goede stofwisseling via de darmen. Alka®Greens is een “superfood” dat bestaat uit een zeer uitgebreide selectie van basische en orthomoleculaire voedingsstoffen waarmee u het lichaam voedt, ontzuurt en beschermt tegen verzuring.

Ontzuren en “genieten”

Door dagelijks actief te ontzuren is het mogelijk om een leven te leiden waarbij u met mate kunt genieten van een “stukje vlees en een glaasje wijn of bier”, of van andere verzurende activiteiten zonder dat dit direct tot verzuringsklachten zal leiden.

Als u al last heeft van verzuringsklachten, dan is het raadzaam om naast actief ontzuren wel voldoende rekening te houden het beperken van verzurende voeding en activiteiten.

Wens je graag meer informatie over deze producten ?

Stuur een mail naar info@beautyfulskin.be

Wil je zelf testen of jouw lichaam aan het verzuren is?

Bestel dan nu de test strip!

Wens je graag de producten te bestellen? Dat kan: stuur een email met onderstaande producten fiche naar info@beautyfulskin.be

Omschrijving Prijs Aantal stuks
Alka druppels € 29.95
Alka tabs met calcium 90 tabletten € 24.95
Alka tabs zonder calcium 90 tabletten € 24.95
Alka thee     50 filterzakjes € 14.95
Alka thee     100 filterzakjes € 24.95
Alka greens 10 sticks € 14.95
Alka greens 30 sticks € 29.95
Alka bad  5 zakjes (275g total) € 9.95
Alka bad 1200 g € 24.95
Teststrips PH strips 100 stuks € 18.95
Boek “ jong door ontzuren” € 14.95
Lichaamsborstel  (dode huidcellen borstelen) € 19.51

2 thoughts on “Cellulite aanpakken… en Bij de eerste 5 bestellingen krijg je er gratis een LPG cellulite behandeling bovenop…

  1. Pingback: Zuur-basebalans: oplossing voor jouw (vrouwen) kwaaltjes? | Beautyfulskin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s