Oktober is de ideale periode om de pigmentvlekken van deze zomer aan te pakken !

4841_Cover_R5.ai

Daarom gebruiken we o.a. dermatologische peelings bij Beautyfulskin.

De peelings bij Beautyfulskin worden  gebruikt voor de behandeling van rimpels, vlekken en acné. Wij adviseren een cosmeceutische verzorging om uw schoonheidsbehandeling te optimaliseren.

Tijdens een peeling is het van essentieel belang de celvernieuwing te stimuleren, het herstel van de opperhuid te activeren en de huid te beschermen tegen oxidatieve stress. De cosmeceutische Dermaceutic producten zijn tevens voor u beschikbaar.

Dermatologische peelings

De peelings worden beschouwd als een vorm van versnelde natuurlijke afschilfering die teweeg wordt gebracht door stimulatie van de huid. De diepte van de werking van de peeling maakt het mogelijk de gewenste indicaties te behandelen.

Wij adviseren u graag welke peeling bij u past!

FAQ’S

Wat is een peeling?
Onder peeling verstaat men de versnelling van de natuurlijke afschilfering van de huid. Het betreft een niet-invasieve en progressieve techniek. Dermaceutic werkt al decennia lang samen met dermatologen en profiteert van een grote ervaring op dit terrein.

Welke moleculen worden er gebruikt?
In oppervlaktepeelings worden AHA en BHA gebuikt met name o.a. glycolzuur, het fruitzuur met de kleinste molecule. Voor de gemiddelde peelings is het meest gebruikte middel TCA (trichloorazijn)

Wat is het voordeel van een peeling?
Een peeling respecteert uw gezichtsvormen en geeft een natuurlijk resultaat, zichtbaar vanaf de eerste behandeling. Het is een volmaakt natuurlijk en doeltreffend procedé zonder sociaal belet.

Moet ik mij voorbereiden op de eerste peeling?
Ja, u moet ten minste 2 weken voor de eerste peeling thuis met de verzorging beginnen. Zo kan de huid wennen aan de zuren en kunnen we deze nog beter verzorgen voor een optimaal resultaat.

Hoe verloopt de behandeling?
Een behandeling duurt tussen de 30 en 60 minuten en gaat als volgt: reiniging, aanbrengen van aangepaste peeling, neutraliseren en afwerken met  LED therapie(rood led licht). Afhankelijk van de conditie van de huid, kan de peeling 4 keer herhaald worden. Tussen elke peeling zit een periode van ongeveer 3 weken.

Wat voel ik tijdens de behandeling?
Tijdens het aanbrengen van de peeling, voelt u een prikkeling en krijgt u een warmtegevoel. Dit verdwijnt echter als we de peeling neutraliseren.

Wat zijn de gevolgen?
Afhankelijk van de intensiteit van de peeling hebt u last van een schilfering die 3 tot 5 dagen na de peeling aanhoudt. U kan echter uw dagelijkse activiteit verder zetten.

Wens je meer informatie over jouw huid en wat je het best hieraan kan doen?Of wil je graag een huidscan laten uitvoeren? Maak nu je afspraak: info@beautyfulskin.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s