Pecannotenpasta

Amandelpasta, hazelnotenpasta en uiteraard pindakaas kennen we allemaal wel. Maar heb je ook al eens notenpasta van pecannoten gemaakt? Dat is namelijk heel erg lekker. En gezond!

Zo heb je een gezond beleg voor op je rijstwafel of maïswafel (of voor degene die brood eten)  dat je met maar 3 ingrediënten maakt. Yes!

Men neme (voor 1 klein potje):
– 100 gram pecannoten
– 2 theelepels honing
– flinke snuf kaneel

En zo doe je het:
– Maal de pecannoten fijn in een keukenmachine.
– Blijf mixen totdat de olie uit de noten vrijkomt. Schraap de randen van de keukenmachine tussendoor een aantal keer schoon, zodat de noten zich goed kunnen mengen. Mix op het einde de honing en kaneel mee.
– Wanneer je een mooie, smeuïge substantie hebt is je pecannotenpasta klaar!

 

ssssssssmmmmmmmmmmmmmmmmakelijk ! mjammie

PECANNOTENPASTA-738x527

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s