Exilis (het facelift alternatief zonder snijden) valt weer in de prijzen !

Geweldig nieuws!
Exilis valt weer in de prijzen!

De Exilis Protégé Elite technologie heeft weer een prijs gewonnen, deze keer voor ‘Best Face Contouring Treatment’ bij de SPA Awards 2016!

Exilis werkt via een unieke combinatie van monopolaire radiofrequentie en ultrasoon en stimuleert hiermee de celfuncties, waardoor de huid intens verjongt en verbetert.

Wat kan je verwachten van de Exilis behandelingen?
– Gemiddelde toename van collageen met 154%
– Minder rimpels en mooiere gelaatscontouren
– Verbeterde afvoer van afvalstoffen en een algemeen mooier huidbeeld!

Spectaculaire huidverjonging met slechts enkele behandelingen

EXILIS Protégé is de efficiëntste én veiligste RF-technologie op de markt voor: 

 • Huidverjonging en huidverbetering
 • Huidversteviging
 • Collageenopbouw
 • Gelaats- en lichaamscontouring
 • Comfortabele behandelingen
 • Resultaten op lange termijn
Exilis Protégé is een medisch gecertificeerd apparaat voor huidverjonging en huidversteviging met radio frequentie technologie. U verkrijgt met slechts enkele behandelingen spectaculaire verbeteringen van rimpels, verslapte huid en verzakkingen van de huid in gelaat en hals.

Exilis Protégé is DE  huidverjongende behandeling bij uitstek ! 

Hoe werkt EXILIS Protégé?

Bekijk alvast dit filmpje

Collagen Refill Technology
EXILIS Protégé™ roept een nieuw begrip in het leven: ‘Collagen Refill Technology’ (patent). Dankzij haar hoge kracht en efficiëntie, voorziet de Exilis Protégé nieuwe collageen in de huid. De oude collageen wordt dus niet zomaar even versterkt door enkele nieuwe collageenvezels, maar wordt helemaal afgebroken en vervangen door gloednieuwe collageen.

Om deze resultaten te kunnen behalen, combineert Exilis Protégé wel 3 gepatenteerde wetenschappelijke technologieën die de efficiëntie en veiligheid van de huidverjongende en huidverstevigende behandelingen garanderen.

 1. Synchrone Energie Emissie (SEE)
  Exilis Protégé™ combineert als enige apparaat ter wereld Monopolaire Radiofrequentie met Hoogfrequente Ultrasoon (SEE™). Deze energie-combinatie warmt het huidweefsel op zodat fibroblasten gestimuleerd en vermenigvuldigd worden. Het gevolg is sterkere en nieuwe collageen die de huid opnieuw volumineus maakt.

  De SEE™ garandeert een zeer doeltreffende en gelijkmatige opwarming van het weefsel. Dit resulteert in uiterst veilige behandelingen, korte behandeltijden en zeer lang aanhoudende resultaten.

 2. Energy Flow Control (EFC)
  De gepatenteerde EFC™ technologie zorgt voor een tweede controlevorming over de RF energie, zodat er geen energiepieken optreden tijdens de behandelingen. Terwijl er bij een ander radiofrequentie apparaat een energiepiek zou kunnen optreden (vb. door een slecht contact met de huid), voorkomt de EFC™ dit. De therapeut krijgt dan een melding te horen, zodat hij/zij weet dat hij/zij op die plaats beter contact moet maken.
 3. Impedance Intelligence (II) 
  De applicator van Exilis Protégé bevat vernuftigde technologie (II) die wel 1.000 keren per seconde de weerstand van de huid meet. Ook dit is een troef qua veiligheidsgarantie tijdens de behandelingen. Dankzij de Impedance Intelligence wordt de energie-afgifte tijdens de behandelingen automatisch aangepast aan de weerstand van de huid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s