40 dagen zonder vlees : Vegetarische lasagne

ingrediënten

  • aubergine
  • trostomaten
  • fetakaas
  • tomatensalsa (die ik in grote hoeveelheid maak en per portie in de diepvries bewaar), hier mag je ook een tomatenpiperade gebruiken (kan je ook zo kopen)
  • en als afwerking gebruik ik nog een beetje lactosevrije geraspte kaas (maar voor de niet intolerante kan het gewone zijn of parmezaan ! )
  • kruiden : peper, zout, basilicum en .. wat je lekker vindt

 

bereiding:

  • verwarm de oven voor op 180° C
  • snij de tomaten, aubergines in schijfjes
  • snij de feta ook in schijfjes of stukjes
  • bak de aubergines in olijfolie zodat het niet zo lang in de oven moet
  • maak laagjes begin met een beetje saus… en eindig met de parmezaan of geraspte kaas
  • 30 minuutjes in de oven (beetje afhankelijk hoe dik je hem maakt)
  • klaar en smaaaaaaaaaaaaaaaaaakelijk !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s