Aardappelslaatje met kwarteleitjes en Cheddar

Dit vond ik toch wel een heerlijk slaatje.. en met de lente in het vooruitzicht.. mjammie.. de aardappel wordt ten onrechte een beetje aan de kant geschoven…

Ingrediënten voor 1 persoon ( is makkelijk als je alleen bent.. en als er iemand bijkomt is het gewoon x het aantal personen) 😉

  • 100 g krielaardappelen
  • 3 kwarteleitjes
  • walnotenolie
  • olijfolie
  • 37,5 g Britse cheddar
  • basilicum
  • peper van de molen
  • fleur de sel

Bereiding:

Kooktijd: 10 min.
  1. Snij de krieltjes in plakjes en kook deze beetgaar in kokend water.
  2. Kook de kwarteleitjes 2 minuten in water, pel en halveer ze. Meng met de krieltjes en breng op smaak met peper van de molen, fleur de sel, enkele druppels notenolie en een scheutje olijfolie.
  3. Snij de cheddar in schilfers en verdeel over de salade. Werk af met een handvol basilicumblaadjes. (of ook lekker met versnipperde pijpajuintjes…

smakeeeeelijk ! Karo xx

111

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s