Darmdetox

Bij bestelling gebruik de code bs10detox

Darmreinigingskuur

Al sinds Hypocrates zeggen artsen: ‘gezondheid begint in de darm’. Bij de meeste mensen in de westerse wereld zijn de darmen vervuild, waardoor kwaaltjes en ziektes kunnen ontstaan. De Darm Detox darmreinigingskuur reinigt uw darmen op een comfortabele wijze: met maaltijd vervangende shakes. U kunt kiezen uit de 3, 6 of 12 daagse kuur. Hiermee bereiken uw darmen weer een optimale conditie.

Biofilm
In het menselijk darmstelsel bevindt zich een schadelijke slijmlaag welke door schadelijke bacteriën is gevormd. Dit wordt ook wel de biofilm genoemd. Je kunt het vergelijken met het slijmlaagje dat je in een bloemenvaas aantreft als je ze te lang laat staan, alle schadelijke bacteriën maken een slijmlaag om zich te beschermen. De biofilm bevat naast schadelijke bacteriën ook vaak schimmels en virussen. Door de biofilm droogt de darmwand uit en raakt geïrriteerd. Voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen, maar ook medicijnen worden minder goed opgenomen terwijl schimmels en virussen wél doordringen in het bloed. Dit proces kan ontstekingsreacties, overgevoeligheden en overgewicht veroorzaken.

Werking
De darmreinigingskuur bestaat uit 7 maaltijd vervangende shakes per dag. Het unieke ingrediënt van de Darm Detox zijn de gefermenteerde vezels van de oliepalmboombast, die in de biofilm doordringen en zich samen met de andere vezels laten “volzuigen” met vocht waardoor de biofilm opzwelt en de darmwand weer bevochtigd. Hierdoor wordt de biofilm losgeweekt van de darm en uiteindelijk via de ontlasting opgeruimd.

 

Voordelen van een schone darm
Met een schone darm heeft u meer profijt van gezonde voeding omdat de voedingsstoffen beter worden opgenomen. Het immuunsysteem functioneert beter, u verliest overtollige centimeters en u voelt zich weer fit en vitaal.

 • Reinigt gehele darmstelsel
 • Betere spijsvertering
 • Blijvende energie
 • Slankere buikomtrek
 • Makkelijk in gebruik
 • 100% natuurlijk
 • Gluten, suiker en lactose vrij

Gebruiksaanwijzing
Voor een optimaal resultaat zijn er een aantal dingen waar op gelet moet worden. Voor u start met de kuur dient u de inname van voedsel te verminderen om de darmen tot rust te laten komen. Tijdens de kuur beperkt u zich tot de maaltijd vervangende shakes. Deze shakes voorkomen een hongergevoel en bevatten alle benodigde voedingsstoffen, vitamines en energie. U nuttigt geen andere zaken behalve de inhoud van de zakjes en water.

Voorbereiding
Om uw lichaam voor te bereiden is het nodig om gedurende 2 dagen voorafgaand aan de kuur de hoeveelheid en soort voedsel dat u tot zich neemt af te bouwen, zodat uw lichaam kan wennen aan de nieuwe situatie. Tijdens deze 2 dagen neemt u zo min mogelijk suiker, koffie en alcohol, bij voorkeur helemaal niet. Drink vooral veel water.
Afbouwdag 1: Neem de helft van uw gebruikelijke hoeveelheid voedsel.
Afbouwdag 2: Eet deze dag gemakkelijk verteerbaar voedsel. Bij voorkeur alleen fruit, soep en yoghurt of smoothies in een beperkte hoeveelheid.

Kuur
Na de voorbereiding is het tijd voor de kuur. Een doosje bevat alle benodigdheden voor 1 dag kuren. De inhoud van dit doosje bestaat uit zeven zakjes die u in de loop van de dag oplost in water, shaket en DIRECT opdrinkt. Wanneer u het met water aangelengde product laat staan, kan het zijn dat de vloeistof dusdanig indikt dat u het niet meer kunt consumeren. 7 zakjes goed voor 1 dag. Netto gewicht 103g.

 • Wake up (direct na opstaan) Toevoegen aan 300 ml water en schudden in shaker.
 • Maaltijd shake: (als ontbijt ongeveer half uur na Wake Up) Toevoegen aan 400 ml water en 3-5x schudden in shaker. Direct opdrinken.
 • Snack: (tussen ontbijt en lunch shake) Toevoegen aan 300 ml water en schudden in shaker.
 • Maaltijd shake: (als lunch)  Toevoegen aan 400 ml water en 3-5x schudden in shaker. Direct opdrinken.
 • Snack: (tussen lunch en diner) Toevoegen aan 300 ml water en schudden in shaker.
 • Maaltijd shake: (als diner) Toevoegen aan 400 ml water en 3-5x schudden in shaker. Direct opdrinken.
 • Good night: (voor slapen) Toevoegen aan 300 ml water en schudden in shaker.

Drink de shake meteen na het mixen. Drink daarnaast minimaal 2 liter water per dag. Tijdens de kuur geen koffie of alcohol gebruiken.

Tip 1: de maaltijdshakes kunnen ook in 2 delen worden genuttigd waardoor deze minder dik zijn. Neem eerst de ene helft van het zakje met 400ml water en vervolgens de tweede helft van het zakje met 400ml water.

Tip 2: om de smaak te verbeteren is het toegestaan een beetje biologisch diksap toe te voegen aan de maaltijdshakes.

Na de kuur
Omdat uw maag tijdens de kuur is geslonken en uw darmwand is ontdaan van gifstoffen, begint u de dag na de laatste shake voorzichtig met de inname van (vast) voedsel. Uw maag is tijdens de kuur aardig geslonken en de darmwand heeft zich totaal gereinigd en beschikt niet meer over een “beschermend” laagje vuil. Om die reden is het zeer belangrijk om het eten voorzichtig op te bouwen.

Opbouwdag 1: eet bij voorkeur zo vloeibaar mogelijk, bij voorkeur soep, smoothies & yoghurt.

Opbouwdag 2: neem voeding die zacht én gekookt is zoals soep, gekookt ei, gekookte groenten, gekookte aardappelen en gekookte vis. Dit mag aan hoeveelheid niet meer zijn dan de helft van wat u normaal gesproken zou eten.

Na deze twee dagen kunt u normaal eten en mag u ook ongekookte groenten en salades.

 

Ingrediënten per verpakking voor één dag.

Wake up en good night shake (2 zakjes á 7g)
Inhoud zakje: Tarwegras poeder*, Enzymen

Maaltijd shake (3 zakjes á 25g)
Inhoud zakje: Olie palm vezelpoeder, Erwten proteïne poeder, Soja poeder*, FOS inuline, Okra poeder, Rode rijst poeder, Guargom, Mango fruit poeder, Vanille poeder, Stevia

Snack (2 zakjes á 7g)
Inhoud zakje: Wortel poeder, Okra poeder, Soja poeder*, Passievruchten poeder, Omega-3 poeder

*van biologische oorsprong
Allergenen: Soja (niet genetisch gemodificeerd)

Voedingswaarden

Wake-up & Goodnight Per 100 g Per 7 g
Energiewaarden 313 kcal 22 kcal
Koolhydraten 39,7 g 2,8 g
waarvan suikers 10,9 g 0,8 g
Porteïne 22,5 g 1,6 g
Vet 1,6 g 0,1 g
waarvan verzadigd 0 g 0 g
Vezels 25 g 1,8 g
Natrium 78 mg 5 mg
Snack Per 100 g Per 7 g
Energiewaarden 346 kcal 24 kcal
Koolhydraten 63,5 g 4,4 g
waarvan suikers 24,5 g 1,7 g
Porteïne 12,8 g 0,9 g
Vet 1,3 g 0,1 g
waarvan verzadigd 0 g 0 g
Vezels 14,5 g 1,0 g
Natrium 177 mg 12 mg
Vitamine A 1760 ug 123 ug
Maaltijd-shake Per 100 g Per 25 g
Energiewaarden 377 kcal 94,3 kcal
Koolhydraten 71,7 g 17,9 g
Porteïne 15,1 g 3,8 g
Vet 3,3 g 0,8 g
waarvan verzadigd 1,0 g 0,3 g
Natrium 379 mg 95 mg

 

Wens je graag deze detox te kopen? Bestel hem nu en gebruik de code bs10detox 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s