Detoxine… afvoer van toxines voor een mooiere huid. (en algehele gezondheid)

Detoxine-gezuiverd water met fulvinezuur

Bevordert de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen op celniveau. Voert zware metalen en toxische stoffen af.

vervuilde-cel-01-2

 

Fles van 500 ml.

 • Bevordert de opname van voeding(supplementen)
 • Voert zware metalen af
 • Helpt bij de bestrijding van infecties
 • Verhoogt en behoudt de weerstand en vitaliteit

je kan deze bestellen via  www.vitamunda.nl gebruik de code  bs10detox en ontvang een korting !

 

Detoxine – gezuiverd water met fulvinezuur
Fulvinezuur is de grote transporteur in de natuur. Het gaat de cellen van planten, dieren en mensen binnen en brengt voedingsstoffen naar precies de juiste cellen en brengt vervolgens eventueel aanwezige toxines (zware metalen en pesticiden) in de cellen, weer naar buiten. Fulvinezuur heeft ontgiftende kwaliteiten, maar ook anti-biotische effecten tegen pathogene bacteriën, virussen en schimmels. Er treedt hierbij geen resistentie op en het werkt ook in de lichaamscellen. Het is daarom zeer effectief tegen zogenaamde intracellulaire infecties, zoals bij Borrelia (Lyme) en EBV virus (Pfeiffer). Ook helpt fulvinezuur bij de bestrijding van verkoudheid, griep, keelontsteking, mondinfecties, zweren, huidinfecties en bacteriële- en schimmelinfecties.

 

Het ontstaan van fulvinezuur
Fulvinezuur wordt normaal door bacteriën in de bodem gemaakt. In gezonde grond zitten bacteriën die van verteerde planten- en dierenresten humus maken. Humus bestaat uit humuszuur en fulvinezuur. Fulvinezuur wordt door de wortels van de planten opgenomen en zorgt ervoor dat de plant de voor de mens niet-opneembare mineralen omzet in opneembare mineralen. Mensen en dieren eten vervolgens deze planten en krijgen op deze manier fulvinezuur binnen.

Tekort aan fulvinezuur door kunstmest
Fulvinezuur zou in grote mate in ons voedsel aanwezig moeten zijn, maar vanwege de moderne landbouw is hier een groot tekort aan. Boeren werken tegenwoordig niet meer met humus, maar met kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Helaas werkt dit de vorming van humus en hiermee fulvinezuur tegen. Het resultaat hiervan is dat planten, mensen en dieren weinig tot geen fulvinezuur meer binnen krijgen.

Gevolgen tekort fulvinezuur
Als gevolg van het tekort aan fulvinezuur, krijgt men een steeds mindere afweer tegen schimmels, bacteriën, virussen en parasieten. Bij een gebrek aan fulvinezuur kunnen de lichaamscellen dicht slibben met allerlei afvalstoffen die zich overal gaan ophopen. Deze ophopingen van giftige stoffen kunnen voor allerlei moderne welvaart ziekten zoals reuma, fibromyalgie en hart- en vaatziekten zorgen.

Detoxine is vrij van verontreiniging
Fulvinezuur is een ‘missing link’ in ons voedsel, maar Detoxine biedt hier uitkomst. Fulvinezuur is beschikbaar als supplement en is gemakkelijk in te nemen. Detoxine bevat gezuiverd water met fulvinezuur dat gemaakt is onder gecontroleerde omstandigheden en is gegarandeerd vrij van verontreinigingen.

Circulaire werking
Het unieke aan fulvinezuur is dat het een circulaire werking heeft. Dit wil zeggen dat fulvinezuur in omloop blijft. Als mensen fulvinezuur binnenkrijgen en dit vervolgens uitscheiden, komt het weer in de grond te zitten. Vervolgens nemen planten dit fulvinezuur op en kunnen dieren en mensen dit binnenkrijgen door deze gewassen te eten. Fulvinezuur gaat hierdoor niet verloren en wordt hergebruikt.

 

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik.

 • Vul twee dopjes Detoxine
 • Giet de dopjes in een lege liter fles
 • Vul aan met 1 liter water of vruchtensap
 • Drink drie maal daags ca. 200 ml een half uur voor de maaltijd.

Voorgeschreven dosering niet zonder overleg overschrijden.
Bij aanbevolen dosering, één fles Detoxine genoeg voor ca. twee maanden gebruik.

Bewaren: Op koele, droge en donkere plaats. Buiten bereik van kinderen houden.
Veiligheid: Niet in onverdunde vorm drinken.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

 

Ingrediënten
Gezuiverd water met fulvinezuur (4,5-6,5%) 500ml

Gegarandeerd vrij van: Lactose, eieren, vis, pinda’s, schelpdieren, noten, tarwe, soja, gist, gluten, suiker, rijst, conserveringsmiddelen, synthetische zoetstoffen.

 

Wens je meer informatie over dit product bezoek de website: www.vitamunda.nl   Wens je graag dit product te bestellen dat kan via de site: www.vitamunda.nl en gebruik de kortingscode bs10detox 

Gebruiksmogelijkheden Detoxine

 • Infecties: Detoxine is zeer effectief tegen intracellulaire infecties, zoals Borrelia (Lyme) en EBV virus (Pfeiffer). Hiernaast helpt Detoxine bij de bestrijding van verkoudheid, griep, keelontsteking, mondinfecties, zweren, huidinfecties en bacteriële- en schimmelinfecties.
 • Welvaartziekten: Detoxine helpt moderne welvaartziekten, zoals reuma, fibromyalgie en hart- en vaatziekten te voorkomen, welke door ophopingen van giftige stoffen in lichaamscellen kunnen ontstaan. Hiernaast helpt Detoxine diabetes klachten te verminderen.
 • Immuunsysteem: Detoxine helpt de weerstand te verbeteren en het afweersysteem te herstellen, waardoor chronische vermoeidheid vermindert, de vitaliteit wordt verhoogd, wondjes sneller genezen en stress wordt gereduceerd.
 • Supplementen: Detoxine zorgt ervoor dat voedingssupplementen beter worden opgenomen in de cel en hierdoor beter werken.
 • Darmen: Detoxine verbetert de darmgezondheid en is daarom uitermate geschikt voor gebruik na de Darm Detox kuur. Als de darmen gereinigd zijn heeft Detoxine nóg meer effect.
 • Huid: Detoxine helpt bij diverse huidproblemen, zoals eczeem en acne. Hiernaast verzorgt Detoxine de huid bij insectenbeten, vermindert het de ‘vurigheid’ van de huid en verbetert het de algehele huidconditie. Detoxine kan ook uitwendig op de huid worden gesprayd.
 • Spieren en gewichten: Detoxine versnelt het spierherstel na het sporten en voorkomt pijnlijke spieren en gewrichten. Hiernaast verhoogt Detoxine het energieniveau en het uithoudingsvermogen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s