Vegan Parmezaanse kaas

Voor degenen die veganistisch zijn.. of gewoon zoals ik lactose intolerant zijn.. hier een super snel receptje van Parmezaanse kaas 🙂

Ingrediënten Vegan parmezaan

  • 2 el cashewnoten (ca 30 gram)
  • 1 el gistvlokken
  • snuifje zout
  • opt: beetje knoflookpoeder

Voeg alle ingrediënten samen in een koffiemolen en mix. Klaar is kees.

Deze vegan parmezaan kan je over een pasta strooien, maar is ook lekker op een gepimpte salade.

Smakelijk !

vegan-parmezaan-3.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s