Tips voor een mooie huid.

Ik vond deze wel fijn om mee te geven.. enkele tips voor een mooie huid.

Tip 1
Voldoende slaap is erg belangrijk voor het lichaam. Het lichaam regenereert, breekt afvalstoffen af en repareert cellen. Niet voor niets wordt het daarom ook wel schoonheidsslaap genoemd. Tussen de 8 en 9 uur is een goed gemiddelde!

Tip 2
Begin van jongs af aan met een gezonde en zo natuurlijk mogelijke voeding. Onbewerkte voedingsmiddelen zijn het beste. Daarmee voorzie je je huid van belangrijke vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van het leven en voor de activiteiten in de cellen, cel vernieuwing, stevigheid en elasticiteit van de huid van cruciaal belang. Zoals in fruit en groenten. M.a.w. hoe minder voorverpakte voeding hoe beter.

Tip 3
Drink twee tot drie liter natriumarm mineraalwater per dag. De huid wordt beter doorbloedt, gladder en elastischer. Bovendien kan de huid beter ontgiften. bv Evian.

Tip 4
Veel beweging in de buitenlucht. Sportieve activiteiten zoals wandelen zorgen ervoor dat de huid strak blijft, overtollig vet verdwijnt en de huid goed doorbloed blijft. Lopen of wandelen ideaal maar ook zwemmen door frisse temperatuur water. Meer zuurstof inademen, doet je cellen meer zuurstof opnemen.. en zuurstof is leven !

Tip 5
Probeer stress, ruzie en verdriet zoveel mogelijk te voorkomen. Onvrede, wanhoop en depressiviteit zijn (ook) slecht voor je huid! Alsook vormt het “expressie”-rimpels dames en heren! Dus keep on smiling !

Tip 6
Veel lachen! Lachen is gezond en maakt het hormoon endorfine aan… Het gelukshormoon laat je huidje stralen !

Tip 7
Niet roken! Niets is slechter voor de huid dan nicotine. Je huid verouderd razendsnel en wordt rimpelig en grauw. Nicotine neemt heel wat zuurstof uit je lichaam..

Tip 8
Drink alcohol en koffie met mate. Teveel verwijdt de aderen en veroorzaakt grove poriën. Alcohol acne of diepe rimpels wens je niemand toe! Natuurlijk is een drankje op zijn tijd geen probleem.

Tip 9
Gebruik een dagcrème met SPF om de schadelijke invloed van Uv-straling tegen te gaan. Je versterkt de werking met natuurlijke antioxidanten die je via de voeding opneemt. Vergeet ook niet dat de huid na het zonnen meer vocht nodig heeft maar ook tijdens de wintermaanden extra gehydrateerd dient te worden. Een hydrafacial behandeling  of een hyaluron behandeling is dus geen overbodige luxe.

Tip 10
Gebruik huidverzorgingsproducten en medische cosmetica die goed zijn afgestemd op je huidtype en leeftijd, en let op dat deze parfumvrij zijn. Geurstoffen maken de huid niet alleen gevoeliger, maar zorgen ook voor irritatie. Dat is vooral schadelijk voor mensen met een probleemhuid of een gevoelige huid. Laat je niet misleiden door die fantastische reclames op de tv.. die kosten handenvol geld.. en ja iemand betaald die .. (ook jij ) Weet je niet goed of jouw producten wel geschikt zijn voor jou? Laat je huid scannen 

Tip 11
Innerlijke schoonheid kan, ongeacht de leeftijd, door voedingssupplementen worden vergroot. Vooral bij stressvolle beroepen of wanneer er een tekort aan bepaalde stoffen bestaat. Maar ook voor zwangere vrouwen, oudere mensen, sporters, mensen die vaak (zakelijk) reizen of bij chronisch zieke mensen kunnen supplementen nuttig zijn. Gebruik de volgende code: NL994139 en Bonusan helpt je verder op weg.  Alsook ben ik weg van een fantastische formule van suppletie.. zelf ben ik zot van de prodigy 5. Een revolutionair nieuw product met vijf unieke kenmerken die een alles-in- één voedingservaring creëert voor iedereen. Geniet van de voordelen van het fytoplankton, anti-oxidanten, vitaminen en energie die u binnen minuten kunt voelen.

Tip 12
Doe niet teveel aan schoonheidsbehandelingen, filters, botox, plastische chirurgie, hormoonkuren of crashdiëten. Op lange termijn blijven ze niet zonder gevolgen, ze hebben heftige bijwerkingen en werken niet blijvend.Ga eerder voor natuurlijke  behandelingen zoals elastine infusion therapie, Exilis elite behandelingen die zorgen voor een strakker gelaat.. Microneedling, hydrafacial en hyaluron booster behandelingen zorgen voor een totaal pakket aan anti-ageing behandelingen.

Tip 13
Wees je er bewust van hoe ongelofelijk veel je lichaam voor je doet. Dat niet alles perfect is, is niet erg – het geeft je juist je eigen persoonlijkheid. Niet alles is te begrijpen of te perfectioneren. Dus wees een beetje blij met jezelf. Ja ook met een maatje 40-42 !

Tip 14
Maak het je huid zo gemakkelijk mogelijk. Bescherm je huid tegen hitte en kou, neem voldoende rust en zorg ervoor dat je goed in je vel zit. Yoga, meditatie of gewoon lekker wandelen geven de huid tijd om te herstellen van alledaagse belastingen.

Tip 15
Probeer je gelukkig te voelen! Gelukkige mensen stralen, ook naar buiten toe. Er bestaat geen betere anti-ageing dan je lekker te voelen in je eigen vel. Dus Be happy and shine like a star !

15-tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s