Lijnzaad notenkoekjes

Ingrediënten:

  • 100 gram gebroken lijnzaad
  • 100 gram gemengde noten
  • 75 gram rozijnen
  • geraspte kokos
  • 200 ml water

 

Werkwijze:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Schenk in de waterkoker 200 ml water en zet hem aan
  • Leg de rozijnen in een bakje en en vul het met warm water uit de kraan om ze te laten wellen.
  • Doe de lijnzaad in een kom en voeg het gekookte water toe.
  • Schep door elkaar en laat het even staan.
  • Hak de gemengde noten in grove stukken en voeg toe aan de lijnzaad.
  • Haal de rozijnen uit het water en laat goed uitlekken.
  • Voeg de rozijnen en de kokos toe aan de lijnzaad.
  • Schep het goed door elkaar.
  • Plaats een vel bakpapier op het bakblik en schep er bolletjes van het notenmengsel op.
  • Druk het met de bolle kant van een lepel plat zodat je ronde koekjes krijgt.
  • Plaats in het midden van de oven voor 25 minuten.
  • Keer de koekjes na 13 minuten om. 

    Smakelijk!

    lijnzaad-notenkoekjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s