Herstel je darmwand volledig…

Een tijdje terug deed ik een darmreinigende kuur van 3 dagen.. Want zoals Hypocrates al zei: ‘gezondheid begint in de darm’. Bij de meeste mensen in de westerse wereld zijn de darmen vervuild, waardoor kwaaltjes en ziektes kunnen ontstaan. De Darm Detox darmreinigingskuur reinigt de darmen op een comfortabele wijze…. Maar wat nadien?
Wil je de darmwand volledig herstellen? Dit is mogelijk met het product Repaira. Het is een bekend verschijnsel dat veel mensen in de westerse wereld in mindere of meerdere mate lijden aan het ‘lekkende darm syndroom’. Repaira zorgt ervoor dat de ‘gaatjes’ en de ontstekingen verdwijnen en de darmwand zich gaat herstellen.

Het lekkende darm syndroom
Dit is een situatie waarbij de darmwand door jarenlange aanwezigheid van virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en gifstoffen veel te doorlaatbaar is geworden. Normaal is de darmwand een barrière die slechts zeer selectief voedsel zal doorlaten. Het voedsel wordt dan achter de darmwand in het bloed opgenomen. Door bovengenoemde factoren wordt de stevigheid van de darmwand echter aangetast en vallen er een soort van ‘gaatjes’ in.

Gevolgen lekkende darm syndroom
Dit syndroom heeft grote gevolgen voor de rest van de gezondheid van de mens. Als er een te grote doorlaatbaarheid in de darm is, dan houdt dit in dat er ook allerlei gifstoffen, virussen, bacteriën, schimmels en parasieten door de darmwand kunnen komen en zo in het bloed terecht kunnen komen. Dit is een voor het lichaam zeer ongewenste situatie welke kan leiden tot allerlei welvaartsziekten zoals we die nu kennen. Ook hebben de ziekmakende factoren in de darm die het lekkende darm syndroom veroorzaken nog meer gezondheidsnadelen. Zo zorgen ze ervoor dat de darmwand ontstoken kan raken. Dit is iets dat tot allerlei darmproblemen kan leiden. Repaira is ontworpen om deze problemen te verhelpen.

Repaira bevat de volgende ingrediënten:

  • Huminezuur: Het belangrijkste ingrediënt in Repaira is huminezuur. Dit is een bestanddeel dat normaal gesproken in de aarde voorkomt, maar door moderne landbouwmethoden niet meer in onze grond voorkomt. Als men huminezuur neemt zullen de ‘gaatjes’ en de ontstekingen verdwijnen en de darmwand gaat zich herstellen. Tevens heeft het huminezuur de werking dat het de in de darm aanwezige ziekmakende organismen kan doden, terwijl het de goedaardige bacteriën juist voedt. We gebruiken het meest zuivere huminezuur poeder dat beschikbaar is.
  • OptiMSM: Dit heeft een extra slijmvlies versterkende werking en kalmeert overgevoeligheidsreacties.
  • Aloë vera: Dit heeft een verzachtende en reinigende werking voor het darmslijmvlies. Onze Aloë vera is 200 x geconcentreerd en hierdoor veel effectiever.
  • Lactobacillus Rhamnosus: Dit heeft een positieve invloed op de darmflora. De bacteriën blijven langere tijd in de darm aanwezig. Het probioticum verbetert de weerstand en bevordert de groei van darmcellen. Het herstelt een lekkende darmwand. De toediening ervan remt de groei van schadelijke bacteriën en stimuleert de vorming van natuurlijke bacterieremmende stoffen.
  • Laurinezuur (Monolaurine): Dit helpt de aanwezige schimmels te bestrijden.

Voordelen

  • Doodt bacteriën en virussen
  • Doodt parasieten en schimmels
  • Absorbeert aanwezige gifstoffen
  • Herstelt de darmwand
  • Werkt ontstekingsremmend

 repaira.png

10%  korting met de code BS10detox
Log in en maak je account aan

en bestel Repaira nu met 10%  korting.

Gebruik hiervoor de code:   bs10detox

Klik hier om in meer te weten over de healthy products by beautyfulskin  

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn , hoor ik  dat graag.

Met gezonde groet,
Karoline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s