Tonijnburger

voor 2 personen. Super lekker met een slaatje van tomaat, en groene sla en maïs, of liever met bloemkoolrijst en gestoomde worteltjes.

Ingrediënten:

  • 1 blik tonijn , op water
  • 2 eieren
  • 1 kleine rode ui gesnipperd
  • 1 wortel geraspt (medium)
  • 30 g amandelmeel (kan ook met havermeel)
  • 1 tl paprikapoeder
  • verse peterselie, fijngehakt
  • snufje zout en peper
  • ghee om in te bakken (of boter of olijfolie….)

bereiding:

  • laat de tonijn uitlekken en doe in een kom
  • voeg de eieren , rode ui en amandelmeel toe
  • breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder
  • voeg de peterselie en geraspte wortel erbij
  • en kneed het deeg goed door elkaar
  • wanneer het niet stevig genoeg aanvoelt kan je nog extra amandelmeel toevoegen
  • maak 4 burgers van het mengsel
  • bak ik ghee of olijfolie  aan beide kanten bruin op een matig vuurtje

smakelijk

Karoline xxx

tonijnburger.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s