Supplementen verzendservice.

Op aanvraag van sommigen die vroegen”waar kan ik nu kwalitatieve supplementen verkrijgen?”, “Waar koop jij jouw supplementen?”, ” In welke winkel moet ik de supplementen gaan halen?” , “Krijg ik voldoende informatie over de supplementen?”

Wel bij deze geef ik je een beetje meer uitleg… en nog fijn… ook een code waar je jouw bestelling mee kan doen … !  ga naar: http://www.bonusan.com en registreer , gebruik de referentie : BEC 102986

Ik bestel heel wat supplementen bij Bonusan

Bonusan wil bijdragen aan meer controle over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf leveren ze daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Onderzoek, ontwikkeling en productie doen ze in Nederland, in hun eigen fabriek. Ze zien een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Met de Supplementen Verzendservice leveren ze daaraan een extra bijdrage vind ik.

DE VOORDELEN daar hoef ik niet veel uitleg bij te geven natuurlijk….

  • Breed assortiment hoogwaardige supplementen , die je met uitleg allemaal nog eens kan bekijken op de overzichtelijke site
  • Gemakkelijk en eenvoudig online bestellen, betalen en laten thuisbezorgen (zo makkelijker dan dat kan het natuurlijk niet.
  • Supplementen besteld voor 16.00 uur worden nog dezelfde dag verzonden. We willen het allemaal snel en quick.. dus hier voldoen ze ook aan natuurlijk…
  • Je gebruikt een code en met deze kan uw voortgang aan de hand van uw bestellingen bijgehouden worden en bijgestuurd worden waar nodig.

Op de site kan je alles overzichtelijk terugvinden… wat ik toch wel een pluspunt vind, om door de bomen het bos nog te zien .

bonusan.png

Hoe moet je nu bestellen?

  • Voordat je naar de website gaat, schrijf je het referentienummer ergens op of hou je het bij de hand: BEC 102986
  • Ga vervolgens naar de website: www.bonusan.com om u aan te melden.
  • Wanneer u de aanwijzingen op het scherm volgt, kunt u binnen enkele minuten uw bestelling plaatsen en laten thuisbezorgen.

Heb je meer vragen?

11.png

111.png

Wens je nog andere producten te bestellen? Meer informatie over andere healthy products? 

einde blog 1

 

2 thoughts on “Supplementen verzendservice.

  1. Pingback: Zonneallergie | Beautyfulskin

  2. Pingback: Bescherm je lichaam met een multivitamine. | Beautyfulskin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s