Een super lekker beleg! Net als de gemengde notenpasta eet ik dit’t allerliefst op een rijstwafel met avocado.
Bekijk hier de stappen. En make sure dat je wel een sterke keukenmachine gebruikt …
Bereidingstijd ca. 20 min.
Portie Pot ca. 450 gr.
Benodigdheden Keukenmachine
Ingrediënten
- 450 gram rauwe cashewnoten
- ½ tl vanillepoeder
- Snufje Himalaya zout
Het is erg lang houdbaar maar ik weet niet of je er zuinig mee kunt doen. 🙂
Bereiding
Doe de ingrediënten in de keukenmachine en maal ze fijn. Het duurt zo’n 10 a 15 min. en je zult zien dat de noten door verschillende stadia gaan. Ze gaan van grove kruimels naar fijn meel en dan zie je dat daarna de notenolie langzaam vrijkomt. Je moet blijven mixen totdat alles vloeibaar en romig wordt. Schep de pasta daarna in twee kleine weckpotten of 1 grote pot. “mmmm lekker!” (dus doe niets bij het meel… gewoon verder mixen tot je het romige krijgt!!!) Klein beetje geduld dus
Doe de ingrediënten in de keukenmachine en maal ze fijn. Het duurt zo’n 10 a 15 min. en je zult zien dat de noten door verschillende stadia gaan. Ze gaan van grove kruimels naar fijn meel en dan zie je dat daarna de notenolie langzaam vrijkomt. Je moet blijven mixen totdat alles vloeibaar en romig wordt. Schep de pasta daarna in twee kleine weckpotten of 1 grote pot. “mmmm lekker!” (dus doe niets bij het meel… gewoon verder mixen tot je het romige krijgt!!!) Klein beetje geduld dus
Heb je het recept gemaakt?
Laat me dan weten hoe je het vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #beautyfulskin.oostende . Enjoy!
Pingback: Cashewbrood | Beautyfulskin