Vochtarme huid?

Heb je ook een vochtarme huid?

Veel mensen hebben last van een vochtarme huid en dit komt steeds vaker voor. Een vochtarme huid is vaak een grote veroorzaker van een huidprobleem. Zowel een huid die te weinig vet heeft als een vette huid kan vochtarm zijn. Bij een huidprobleem adviseer ik altijd om eerst het vochtgehalte te gaan verbeteren.

Wat is een vochtarme huid

Een vochtarme huid heeft kleine scheurtjes in de bovenste huidlaag (opperhuid) en een vaak tekort aan lipiden (vetten). Deze bovenste huidlaag beschermt onze huid tegen o.a. uitdroging. Als dit laagje een beschadiging heeft dan gaat het vocht verliezen en is de huid niet meer in staat om het vocht langer vast te houden. Daarnaast kunnen door die scheurtjes ook andere stoffen van buitenaf jouw huid binnendringen. Een vochtarme huid voelt ruw en strak aan en dit voelt niet prettig.

Kun je een vochtarme huid behandelen

Ja, je kunt het heel goed behandelen. Het is heel belangrijk om jouw huid eerst in balans te brengen waardoor hij zich gaat herstellen. Hiermee ga je verdere schade aan je huid voorkomen. Jouw huid moet weer in staat zijn om vocht te binden want dit is hydrateren. Vocht inbrengen kunnen we helaas niet met geen enkele methode. Een vochtarme huid behandelen we bij Beautyfulskin met de behandelingen en producten van Beauté Pacifique en dermaceutic.  Tijdens jouw kennismakingsbehandeling krijg je advies over de mogelijkheden. (Wij stellen je hier 2 behandelingen voor)

1. Hydrafacial behandeling.

Hydradermabrasie of ook wel Hydrodermabrasie genoemd met de gepatenteerde HydraFacialTM is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering zonder enige nadelen.

In amper twee jaar tijd veroverde HydraFacialTM in Amerika de markt en won de fel begeerde medical/aesthetic Award: “The best of the best”.

HydraFacial staat voor een nieuwe vorm van micro-dermabrasie met serums i.p.v. kristallen. Edge Systems, California, heeft als eerste een “hydradermabrasie” of “hydrodermabrasie” systeem ontwikkeld, HydraFacialTM genaamd, dat tegelijkertijd de huid peelt, hydrateert en doordrenkt met anti-oxydanten.

HydraFacialTM exfolieert de dode huidcellen en extraheert onzuiverheden met een vacuum abrasieve tip, terwijl tegelijkertijd de onderliggende huidlagen een infuus krijgen met actieve serums die de huid diep schoonspoelen, optimaal hydrateren, en de epidermis en dermis verzadigen met anti-oxydanten met langetermijneffect in de epidermis en in de dermis.

HydraFacialTM combineert in één behandeling:

 •  ==>het peelend effect van microdermabrasie
 • ==>de huidvernieuwing van een chemische peeling
 • ==>extractie van onzuiverheden
 • ==>de hydratatie van een hydraterende gelaatsverzorging

2. Biohyral behandeling. Hyaluron behandeling zonder injecties. 

De behandeling met Laag Energetisch Licht wordt gecombineerd met het exclusieve ingrediënt:  BioHyral® (puur Hyaluronzuur),  en is een aangename en doeltreffende anti-rimpel behandeling die enkel voordelen* met zich meebrengt:

 • Rimpels worden op korte én lange termijn minder diep
 • De kwaliteit van de huid verbetert
 • De pH-waarde van de huid stabiliseert
 • Een droge huid wordt weer gevoed en genormaliseerd
 • Een vette huid wordt tevens ook genormaliseerd
 • Huidcellen gaan weer beter werken, waardoor nieuwe collageen en hyaluron ook natuurlijk worden gestimuleerd
 • Wonden genezen sneller, alsook acné, psoriasis en eczeem

Maak nu je afspraak: info@beautyfulskin.be 

vrouw-marketing-76-25

Heb je deze behandeling al laten uitvoeren?
Laat me dan weten hoe je het vond!

Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #beautyfulskin.oostende !

Enjoy ! xxx 

 

Volg onze facebookpagina 

 

einde blog.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s