Amandelrotsjes met pure chocolade (en ander superfoods :) )

Ingrediënten
Porties: 70-75 rotsjes  

  • 250 gram pure chocolade (>74%)
  • 1 tl kokosolie
  • 260 gram van een mengeling  van amandelen( niet gezouten), andere gemengde noten, moerbeien, gojibessen, pompoenpitten, gepofte quinoa  en gedroogde cranberries
  • Keltisch zeezout

Bereidingswijze

  1. Smelt de chocolade en de kokosolie au bain marie (een kom op een pan zachtjes kokend water) in ongeveer 5 minuten. Haal van het vuur, doe de mengeling van de amandelen erbij en roer door.
  2. Laat lepels van het mengsel in bergjes op een bakplaat bekleed met bakpapier vallen.
  3. Strooi over elk rotsje een beetje Keltisch zeezout .
  4. Laat ongeveer 10 minuten afkoelen, tot de chocolade hard is.

Tip

Je kunt de chocolaatjes ook in siliconen vormpjes maken.

rotsjes

Smakelijk !

einde blog 1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s