Handige ontbijtrepen

Ik ben echt dol op deze lekkere ontbijtrepen…  Maar ik eet ze toch ook af en toe eens als tussendoortje… en ik neem ze mee op het vliegtuig… lekker lekker… terwijl er een aantal zitten te knoeien om dat plastic bakje open te doen waarin een droge cake ligt.. smul ik lekker van deze repen:) 

Let op dat je ongebrande noten gebruikt. Gebrande noten zijn in een laagje frituurvet gebakken en bevatten daardoor meer vet als ongebrande noten.

Ingrediënten:

  •  150 gram gemengde noten
  •  125 gram gedroogd fruit (bv abrikozen, vijgen, rozijntjes,….)
  •  50 gram zaden en pitten
  •  100 gram amandelmeel
  • 2 el chiazaad
  • 60 ml kokosolie gesmolten
  • 60 ml honing of esdoornsiroop
  • 2 eieren
  • 1/4 tl. zeezout
  • 1 eetlepel vanille-extract
  • eventueel kan ook nog een beetje cacaonibs worden toegevoegd .. heb ik niet gedaan.. ik eet al chocolade op een andere keer 🙂
  • Verder ben je nodig: 1 bakblik, bakpapier, keukenmachine en een oven voorverwarmd op 180 graden.

Doe alle droge ingrediënten in de keukenmachine en hak het grof. Meng vervolgens de rest van de ingrediënten door je notenmengsel heen. Mix alles goed door elkaar. Bekleed de bakvorm met bakpapier. Schep het mengsel uit de keukenmachine in het bakblik. Zorg ervoor dat je het mengsel gelijkmatig verdeeld. Bak in 25 minuten gaar in de voorverwarmde oven. Laten afkoelen, in repen snijden en smullen maar!

 

images

Heb je het recept gemaakt?
Laat me dan weten hoe je het vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #beautyfulskin.oostende ! Enjoy ! xxx

einde blog 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s