Die paar kilo “moeten” er af !

Misschien heb je er al van gehoord…. Skinnylove helpt mensen om op een verantwoorde manier af te vallen…

dus ja… die paar kilo.. moeten er toch af… ondanks ik sport, ondanks ik toch vrij gezond eet… lukt het niet om die paar kilo er terug af te krijgen..(dus neen dit zal niet helpen als je elke dag je tegoed doet aan snoep, chips, koeken, frieten… een gezonde levensstijl en beweging is noodzakelijk.. en ja.. iedereen weet dat!De

En neen ik wil geen vervangmaaltijden eten…. dus bij deze .. is SkinnyLove een vermageringskuur die je helpt om op een effectieve en gezonde manier kilo’s af te vallen. De vermageringskuur bestaat uit 2 drankjes. (geen vervangmaaltijd) Voor in de ochtend en in de namiddag welke je gebruikt naast je normale voedingspatroon.

Bestel ! 

Skinny watte??? Een beetje uitleg graag:

SKINNYLOVE 3 WEKEN VERMAGERINGSKUUR

De SkinnyLove 3 weken vermageringskuur is een drank die je op een effectieve en gezonde manier helpt om kilo’s af te vallen. Bereik je streefgewicht in combinatie met SkinnyLove, gezonde voeding en voldoende beweging. Het is niet nodig om overdadig gezond te doen. Alleen al meer bewegen en gezonder eten in combinatie met de 3 weken vermageringskuur van SkinnyLove helpen je kilo’s af te vallen.

Tijdens deze 3 weken los je zowel in de ochtend als in de namiddag je SkinnyLove op in 750 ml water en dit drink je dan op tijdens dit dagdeel.

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN EFFECTIEF

De werking van SkinnyLove is wetenschappelijk bewezen. Door gebruik te maken van 100% natuurlijke ingrediënten vermindert de calorieinname uit verkeerde koolhydraten zoals suiker en uit vet. SkinnyLove verhoogt je verzadigingsgevoel waardoor je behoefte om te gaan eten vermindert. Het resultaat: je zal niet meer eten dan wat je nodig hebt.

2 COMPONENTEN SAMENSTELLING

Deze SkinnyLove 3 weken vermageringskuur bestaat uit 2 delen. Een shake voor in de ochtend en een shake voor in de namiddag.

OCHTENDdrankje

De shake voor de ochtend bestaat uit de volgende ingrediënten: prebiotica dieetvezels, fruitvezels (pompelmoes 9%, citroen, appel, cactusvijg), Matcha groene thee 9%, gember, kruidenmix (brandnetel, basilicum, rozemarijn) en groene koffie extract.

NAMIDDAGdrankje

De shake voor de namiddag bestaat uit de volgende ingrediënten: prebiotica dieetvezels, fruitvezels (citroen 10%, mandarijn 10%, cactusvijg, ananas), kurkuma 10%, gember, komijn, kaneel en peper.

 

Wil je dit graag bestellen? dat kan…..

Bestel de skinnylove nu.

skinny love

 

 

20 KILO VERMAGERD DANZKIJ SKINNYLOVE

Alain Indria, producent van SkinnyLove, heeft deze shakes aanvankelijk enkel voor zichzelf bedacht. “Ik kom terug van een vakantie in Spanje en ga op de weegschaal staan. Een schok !!! De wijzerplaats stopt op net geen 100 kilo. Ik ben 1m75 groot. Dat gewicht is duidelijk te veel. Dus verzamel ik alle kennis die ik door de jaren heen opgedaan heb.

De mama van Alain, Odette, heeft in 1972 de allereerste dieetwinkel van België (en Europa) geopend: Lombardia in Antwerpen. Daar heeft Alain alle trendy diëten zien komen en gaan. En hij concludeert er het volgende uit: “Ze werken niet. Toch niet op de langere termijn. Dat weet jij ondertussen ook al, niet?

Daarom heb ik aan SkinnyLove gewerkt. In het begin enkel voor mezelf, zonder de bedoeling het ooit aan anderen aan te bieden. Omdat de mensen mij gewicht zien verliezen, dringen ze aan om het ook te proberen. Met succes!

Nu kan ook jij genieten van SkinnyLove. SkinnyLove ondersteunt je als je gezond, snel en makkelijk wil vermageren. Bestel het nu, want de gemiddelde gebruiker verliest er rond de 4 kilo mee op korte termijn. Zonder neveneffecten. Want SkinnyLove is geen laxatief middel en geen maaltijdvervanger. In tegendeel, het zit vol gezonde ingrediënten zoals groene matcha thee, gember en kurkuma bijvoorbeeld die je echt goed doen.

 

VERLIES GEEN TIJD.…..

VERLIES GEWICHT.…….

BEGIN ER METEEN AAN.

 

 

BESTEL NU!

am_pm-op-elkaar-kleiner_1_2_1

Je krijgt dit thuis geleverd ! 

 

product-page-testimonials_1.jpg

 

Heb je dit product gebruikt?
Laat me dan weten hoe je het vindt!

Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #beautyfulskin.oostende !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s