Gebakken appeltaart

Deze moest ik gewoon delen… want dit vind ik oooooooooo zo lekkerrrrrrrrrrrrr!

Ik hou niet echt van taarten en gebak… maar een appeltaart kan ik wel smaken… eigenlijk eerder de vulling van die taart. Dus op basis van het grootmoeders-appeltaart-recept maken we hiervan dus een lekker hapje.

Dit is in no-time ready… dus mocht je bezoek hebben en je houdt wel van iets lekker en zoet! 5 minuutjes werk !

Ingrediënten:

  • 3 appels geschild en in partjes (ik neem een zoetere versie appel vb Elstar)
  • 1 el ghee
  • 2 tl kaneel (ik ben zo zot van kaneel en is nog gezond ook toch ! )
  • 2 el amandelpasta
  • handje rozijnen
  • en dit is eventueel : maar ik doe het toch omdat ik hou van lekker zoet: 1-2 el kokosbloesemsuiker

Bereiding:

  • Smelt de ghee op een middelhoog vuurtje in een pan en bak hierin de appels tot ze een beetje zacht zijn (niet te lang= maak er geen appelmoes van= moet nog een beet inzitten)
  • Haal van het vuur en voeg kaneel, amandelpasta, rozijnen en de kokosbloesemsuiker toe. En roer zodat alle appelstukjes bedekt zijn met de pasta.
  • verdeel over mooie potjes
  • warm vind ik het heeeeeeeeeeeeeeeerlijk (het heeft bij mij geen tijd van koud te worden dus ik weet het niet hoe dat smaakt) 🙂
  • Smakelijk !

appeltaart.jpg

appeltaart 1.jpg

Heb je het recept gemaakt?
Laat me dan weten hoe je het vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #beautyfulskin.oostende ! Enjoy ! xxx

einde blog 1

Bron: toetjes en snack 15 minuten paleo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s