Boek FitChef

Hallo,
Zoals jullie weten ben ik een boekenlezer……

Ik promoot niet vaak producten van anderen, maar vandaag maak ik daarop een uitzondering.

Steeds vaker zie ik het nieuwe receptenboek – FitChef  – voorbij komen. Zowel op het internet als in boekwinkels.

FitChef bevat goed doordachte, praktische gezondheidstips en 105 snel te bereiden eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag.

Dit boek is in zeer korte periode immens populair geworden. Het internet staat dan ook vol met positieve recensies zoals hieronder.

– Er is helemaal niets te veel gezegd over dit nieuwe boek! Het boek ziet er mooi uit, is stevig, makkelijk en overzichtelijk in het gebruik. Je voelt gewoon dat er met veel liefde en aandacht aan is gewerkt. Chapeau! Ik hoop dat veel mensen net zo blij van het boek worden als ik.

– Ik kan dit kookboek echt iedereen aanraden!! Er staan niet alleen heerlijke en vooral makkelijk klaar te maken recepten in… Er staan ook super goede tips in om je weer fit te krijgen en vooral te blijven!! Echt een aanrader!!

– Wat een fijn kookboek! Geen zweverig geleuter of wazige gezondheidsbeloftes, maar vlot geschreven en wetenschappelijk onderbouwd (een uitgebreide verantwoording achterin). Naast gezonde eiwitrijke recepten die makkelijk te bereiden zijn, staan er ook vele tips voor een gezond eetpatroon zonder opdringerige toon. Een verademing in de wirwar van zweverige, pretentieuze en inhoudsloze fit- en gezondheidsboekenwereld! Kan voorlopig vooruit en zie uit naar het vervolg.

Ik was zelf ook erg blij verrast toen ik het boek voor het eerst in mijn handen kreeg. Het boek is prachtig vormgegeven en staat vol met handige tips en gezonde en gemakkelijk te bereiden recepten (maximaal 30 minuten).

Met het boek leer je precies hoeveel je kan eten (o.b.v. calorieën en ingrediënten) en bij alle recepten staat handig de voedingswaarde vermeld. Daarnaast bevat het boek veel uitleg over de verschillende voedingsstoffen en zit er bijvoorbeeld ook ook een handige boodschappenlijst bij.

Dit boek is wat mij betreft één van de betere kookboeken om gewicht te verliezen, én om je gewicht te behouden.

Nadat ik zelf het boek had bekeken, heb ik de auteur, die in tegenstelling tot de meeste andere auteurs (en BN’ers…) wél weet wat het is om overgewicht te hebben, gevraagd of onze volgers, dus ook jij, een korting kan krijgen op het boek!

Ik mag dit geweldige receptenboek nu aanbieden met €5,- korting. Gebruik hiervoor kortingscode 5555.

KORTINGSCODE = 5555

Deze kortingcode is slechts 48 uur geldig! Laat deze kans niet liggen en bestel dit prachtige boek vandaag. Je ontvangt het boek na bestelling binnen een dag in je brievenbus. Leuk voor jezelf…, of om kado te geven. Je zult er geen spijt van krijgen!

Klik hier om het FitChef boek met €5,- korting te bestellen! 

Gezonde groet,
Karoline xx

3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s