Zelfgemaakte pralines

Gisteren maakte ik zelfgemaakte pralines.. omdat ik nu eenmaal graag iets van ‘sneukelinkske” wil na het eten of bij een theetje..

1.jpg

gemaakt met choQola…..

Waarom choQola eten?

ChoQola is véél meer dan chocolade… het is helende VOEDING.

ChoQola heeft zo’n unieke samenstelling dat het volledig naar chocolade smaakt, maar zonder rommel en boordevol gezondheidsvoordelen! Geen enkele andere commerciële chocolade kan hier aan tippen!

ChoQola lijkt zoooo hard op gewone chocolade, maar is zooo anders opgebouwd en daardoor ook zoooveel gezonder én lekkerder!

  •  de gezonde vetten zorgen ervoor dat de biologische honing traag worden afgegeven aan jouw lichaam zonder dat er bloedsuikerpieken ontstaan.
  • de rauwe cacao geeft jou een heuse magnesium boost (wat zo ongeveer iedereen in onze westerse maatschappij wel kan gebruiken) en zit het boordevol (werkende!) anti-oxidanten.
  • de noten bieden je een heuse dosis brainfood en omega 3 oliën.
  • de kwaliteits dennenhoning geeft jou een boost van je immuniteit dankzij de antibacteriële werking en de rijkdom aan mineralen.
  • GEEN geraffineerde suikers, GEEN bewaarmiddelen, GEEN kleurstoffen, GEEN emulgatoren, GEEN additieven
  • 100% lactosevrij, 100% gezonde vetten, 100% natuurlijk, 100% eco-friendly, 100% pure smaak, 100% bikini-proof 😉
  • zo onbewerkt mogelijk, zo RAW mogelijk, enkel bio ingrediënten
  • op basis van kokosolie met cashew en amandelen en een unieke kruidenmix (waaronder himalayazout en kurkuma)

 

KORTOM: Het beste wat de natuur jou kan bieden zit vervat in dit ene product! ChoQola!

De pralines zelf zijn gemakkelijk.. de choqola au bain marie laten smelten en in de vormpjes gieten… (versieren kan met allerlei eetbare dingen) ik gebruikte hier granaatappelpitjes.. die exploderen in je mond.. fris en vol samen.. mjammie!

Er zijn 3 variëteiten met pure en hoofdzakelijk rauwe ingrediënten:

  • The Original: pure chocoladesmaak
  • Milky Raw: zachte chocoladesmaak door de rauwe cacao, eerder zoals melkchocolade
  • Royal Raw: met koudgeperste kokosolie, lichte kokos- en zachte chocoladesmaak door rauwe cacao

Bij een bestelling via onderstaande link krijg je er een gratis vorm bovenop Maak je keuze:

The Original: pure chocoladesmaak met hartjes vorm  1 kg of 500 g

aa

aaa

Milky Raw: zachte chocoladesmaak door de rauwe cacao, eerder zoals melkchocolade met hartenvorm  1 kg of 500 g

bbb.pngbb.png

Royal Raw: met koudgeperste kokosolie, lichte kokos- en zachte chocoladesmaak door rauwe cacao met hartenvorm 1 kg of 500  g

ccc.pngcc.png

wil je ze alle 3 uitproberen.. het kan… klik op onderstaande foto en bestel 🙂 ddd

ChoQola pakket met:

“The Original” 220g, “Milky Raw 220g en “Royal Raw” 220g

“subtiele smaak van pure, melk en kokos choQola, jouw gezonde zonde!”

Pakket met 1 silicone vormpje, handleiding en een inspirerende postkaart!

ChoQola bevat: kokosolie, cacao, carobe, ongeroosterde cashewnoten en amandelen, dennenhoning, vanille, minerale zouten en kruiden, alles uit biologische teelt .

ChoQola kan je op verschillende manieren gebruiken:

  • in koelkast of liever nog in diepvriezer als praline, “freezer chocolate”
  • in koelkast voor truffels
  • vloeibaar voor een “chocoladefondue”
  • als saus voor desserten
  • op algemene kamertemperatuur als broodbeleg

Deze ChoQola smelt sneller dan traditionele chocolades. Dat komt omdat wij veel belang hechten aan gezonde vetten die bijgevolg een lager smeltpunt hebben en deze vetten niet willen bewerken.

Maar of je je “snoepje” uit de kast of de diepvriezer haalt, het is gewoon té lekker om te laten liggen!

Tip: Gelieve de ChoQola niet herhaaldelijk op te warmen en af te koelen. Dit kan de houdbaarheid van de inhoud aanzienlijk verkorten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s