Gisteren maakte ik zelfgemaakte pralines.. omdat ik nu eenmaal graag iets van ‘sneukelinkske” wil na het eten of bij een theetje..
gemaakt met choQola…..
Waarom choQola eten?
ChoQola is véél meer dan chocolade… het is helende VOEDING.
ChoQola heeft zo’n unieke samenstelling dat het volledig naar chocolade smaakt, maar zonder rommel en boordevol gezondheidsvoordelen! Geen enkele andere commerciële chocolade kan hier aan tippen!
ChoQola lijkt zoooo hard op gewone chocolade, maar is zooo anders opgebouwd en daardoor ook zoooveel gezonder én lekkerder!
- de gezonde vetten zorgen ervoor dat de biologische honing traag worden afgegeven aan jouw lichaam zonder dat er bloedsuikerpieken ontstaan.
Milky Raw: zachte chocoladesmaak door de rauwe cacao, eerder zoals melkchocolade met hartenvorm 1 kg of 500 g
Royal Raw: met koudgeperste kokosolie, lichte kokos- en zachte chocoladesmaak door rauwe cacao met hartenvorm 1 kg of 500 g
wil je ze alle 3 uitproberen.. het kan… klik op onderstaande foto en bestel 🙂
ChoQola pakket met:
“The Original” 220g, “Milky Raw 220g en “Royal Raw” 220g
“subtiele smaak van pure, melk en kokos choQola, jouw gezonde zonde!”
Pakket met 1 silicone vormpje, handleiding en een inspirerende postkaart!
ChoQola bevat: kokosolie, cacao, carobe, ongeroosterde cashewnoten en amandelen, dennenhoning, vanille, minerale zouten en kruiden, alles uit biologische teelt .
ChoQola kan je op verschillende manieren gebruiken:
- in koelkast of liever nog in diepvriezer als praline, “freezer chocolate”
- in koelkast voor truffels
- vloeibaar voor een “chocoladefondue”
- als saus voor desserten
- op algemene kamertemperatuur als broodbeleg
Deze ChoQola smelt sneller dan traditionele chocolades. Dat komt omdat wij veel belang hechten aan gezonde vetten die bijgevolg een lager smeltpunt hebben en deze vetten niet willen bewerken.
Maar of je je “snoepje” uit de kast of de diepvriezer haalt, het is gewoon té lekker om te laten liggen!
Tip: Gelieve de ChoQola niet herhaaldelijk op te warmen en af te koelen. Dit kan de houdbaarheid van de inhoud aanzienlijk verkorten.