Wat zie je er nog goed uit voor uw leeftijd!

Het begint met het woordje ‘u’.

Opeens hoor je niet meer tot de jongeren… maar straal je kennelijk zoveel rijpheid of (naar ik hoop) wijsheid uit dat men ‘u’ tegen je zegt. (ik moest vandaag een test invullen .. en hoorde bij de personen tussen de leeftijd van 40-50 jaar, ik was efkes met mijn voetjes op de grond gezet.. want het was het 4 de rijtje van leeftijden … o jaleelee )

 

Is er wel eens tegen je gezegd:

“Wat ziet u er NOG goed uit voor uw leeftijd!”

Hoe bedoel je…? Nog…? Nog goed voor wat?

Alsof het iets bijzonders is om er op oudere leeftijd GOED uit te zien. Alsof je in je handen mag knijpen dat je er tot op heden in geslaagd bent om er nog redelijk toonbaar uit te zien – want in vergelijking met de jeugd is de aftakeling natuurlijk al lang een feit.

Weet je dat het een typische gewoonte is van ons om naar iemands leeftijd te vragen? Alsof bij een bepaalde leeftijd een bepaald uiterlijk hoort.

Nee, neem dan de Amerikanen… daar is het absoluut NOT DONE om te vragen hoe oud iemand is – en zul je dus ook niet snel horen dat je er NOG goed (genoeg) uitziet.

Amerikaanse dames zullen NOOIT ingaan op een vraag over hun leeftijd. Als je daar zou durven vragen: “How old are you?” krijg  je vast als antwoord:

“Old…?!?!?? …I’m not old!!!!!” Weliswaar met een glimlach – maar met een ondertoon waarmee ze duidelijk laten merken dat ze deze vraag zeer ongepast vinden. En daarmee is de kous af.

De hint is hier wel duidelijk: oud ben je pas wanneer je je oud voelt.

Feel young again ! 

Als je slim bent, geef je voortaan gewoon nooit je leeftijd meer prijs. Dan hoef je ook nooit meer te horen dat je er ‘nog’ goed uitziet! En zie je er uit zoals jij vindt dat je er uit moet zien. Stralend en mooi!

…en natuurlijk mag je de natuur best een handje helpen met een behandeling (kies er zeker die ook echt iets doen voor je huid! ) , gezonde voeding en een extra supplement – om er op elke leeftijd goed uit te zien.

Want stralen doe je van binnen maar ook vanbuiten , en daar willen we je graag bij helpen !

q.png

einde blog laatste aanpassing

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s