Maak komaf met fijne lijntjes en rimpels…

Beautyfulskin stelt voor: DE NEEDLING PATCH

We zijn super enthousiast en we zijn er van de eerste bij om deze allernieuwste microneedling techniek aan te bieden!

Dat microneedling topresultaten aflevert, weten we al een geruime tijd. We bieden de microneedling nog steeds aan bij ons in de praktijk want de goede resultaten liegen er niet om… Maar wanneer we de mensen een voorstel deden om thuis ook met de needling roller aan het werk te gaan… dan was het een ander paar mouwen. Velen zien er tegen op om ’s avonds nog met hun roller aan de slag te gaan, of wisten niet goed welk product ze hiervoor mochten inrollen,…

Vandaag wil ik het jullie dus makkelijker maken !

Beaucros is een needling patch die je op de specifieke lachrimpels aanbrengt en waar je dus thuis mee aan de slag gaat. Kortom, enkel meer voordeel in resultaat zonder extra tijdsverlies.

Samenstelling

De naalden op deze patch zijn vervaardigd uit hyaluronzuur en EGF (=Epidermal Growth Factor) hormon-like. Je hoort het inderdaad goed! De naalden zijn het ingesluisd serum! Van zodra de naalden de epidermale laag perforeren beginnen ze langzamerhand op te lossen. Dit levert zo de actieve ingrediënten in een korte tijdsspanne van slechts 1-2 uur af aan de cellen die het nodig hebben. Je brengt het aan voor het slapen gaan en kan ’s ochtends de patch eenvoudig verwijderen. Na slechts 1 uur is de epidermis weer volledig gesloten en kan je verder met je dagdagelijkse taken, indien men wenst deze overdag toe te passen.

needling 1.jpg

Oplosbare naaldjes

Wanneer de huid geperforeerd wordt met de naaldjes beginnen deze op te lossen. Zo ontstaat er niet alleen een celvernieuwing door de needling techniek, maar ontvangt de huid ook meteen zijn bouwstoffen om op een gezonde en correcte manier te regenereren.

Hyaluronzuur      hyal 1.png

Het hyaluronzuur vormt de voornamelijke samenstelling van de naaldstructuur. Wanneer het oplost in de huid, kan het tot 1.000 keer zijn eigen massa aan water binden en zo vast houden in de huid. Hydratatie remt niet alleen ontstekingen, maar geeft ook een betere doorlaatbaarheid aan de huid. Daardoor ontstaat er een egale en stevige epidermis wat resulteert in een jongere en mooiere uitstraling.

EGF = Epidermal Growth Factor

   egf 1.jpg

EGF stimuleert een gezonde celdeling in de epidermis. Het neveneffect hiervan is dat cellen de onderliggende huidlaag beter zullen beschermen. De transparantie van de huidlaag wordt minder en de vochtreserves in de huid verdampen minder snel.

Behandelplan: Ideaal is om deze patch 2x /week aan te brengen en dit gedurende 4 weken. Nadien is een onderhoud van 2x per maand aanbevolen!

Je hoeft hier niets speciaals voor te doen. ’s Avonds reinig je jouw huid en kleef je de patch… de patch doet zijn werk terwijl je slaapt. ’s Morgens haal je jouw patch van jouw huid. Nadien gebruik je jouw dagcrème. Easy toch?

aaa

aa.jpg

Hoe ziet de patch er nu uit?

patch.png

patch xx.jpg

Nog een mooie voor en na :

voor en na.jpg

Wil je meer weten over deze patch?  Stuur een bericht naar info@beautyfulskin.be

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s