Konjac spons weetjes…

Konjacsponsen worden gemaakt van een Aziatische aardappelachtige plant die groeit op grote hoogtes. In Japan eet men deze plant al meer dan 1500 jaar en de afgelopen eeuw wordt ze ook gebruikt als schoonheidsproduct. De Konjac spons wordt gemaakt van de plantaardige vezels van deze plant, in combinatie met Franse klei. Hierdoor is de spons extreem zacht en 100% bioafbreekbaar.

Wat doet een Konjac spons?

De Konjac spons is een extreem zachte reiniger voor zowel lichaam als gelaat. De spons werkt exfoliërend en verwijderd dode huidcellen op een zeer delicate manier. De spons heeft een extra zachte textuur wat wil zeggen dat ze ideaal is voor elk huidtype.

Hoe gebruiken?

Maak de spons nat in lauwwarm water en breng je favoriete Beauté Pacifique reinigingsproduct meteen aan op de spons. Masseer de spons in cirkelvormige beweging over je gelaat, nek en/of lichaam om de meeste dode huidcellen mee te krijgen. Kan ook gebruikt worden rond de ogen. Knijp de spons na gebruik goed uit. Wring je spons nooit uit! Dit beschadigt de vezels en verkort de levensduur van de spons.

konjac

einde blog laatste aanpassing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s