Scan je gezondheid.

Scan je gezondheid:

Mineralen en zware metalen test!

 

Stress, weinig slaap en tekorten van essentiële voedingsstoffen vanwege onvolwaardige voeding dragen niet bij aan een optimale gezondheid.

Veel mensen hebben tekorten aan mineralen of een teveel aan zware metalen. Zaterdag 13 januari kan je een meting laten uitvoeren bij Beautyfulskin !

Dit gebeurt met de Oligoscan, een revolutionaire methode die snel de mineralenwaarden en toxische zware metalen op celniveau meet.

 

Alle fysiologische processen in het lichaam, zoals de energieproductie, de immuniteit, de hormonale regulatie, de ontgifting en de opname van voedingsstoffen zijn mede afhankelijk van mineralen.

Mineralen zijn belangrijke cofactoren voor enzymen. Het bekendste voorbeeld is de botopbouw met o.a. calcium en magnesium. Maar ook een jodium tekort en magnesium tekort komt heel veel voor. Gebruik je al regelmatig voedingssupplementen, dan is het zinvol om te weten of ze ook worden opgenomen.

 

Zware metalen zijn een belasting voor ons lichaam. Zo kennen we kwik belastingen (amalgaamvullingen en vaccinaties) en lood en aluminium belasting komt veel voor. Er zijn inmiddels vele wetenschappelijke publicaties over de schade door kwik en aluminium op het brein (Alzheimer)

 

Oligoscan meting.

Tekorten van essentiële elementen, zoals magnesium, zink en selenium worden via de Oligoscan binnen één minuut in kaart gebracht.

De Oligoscan meet 20 voor het leven onmisbare mineralen en spoorelementen maar ook 14 toxische, zware metalen snel en kwantitatief op weefselniveau.

De Oligoscan kan de gehaltes van mineralen, spoorelementen en toxische, zware metalen bepalen door middel van spectrofotometrie.

Foto betekent licht en spectro heeft betrekking op een doorlopende reeks van waarde, zoals de kleuren van de regenboog. De Oligoscan is niet belastend. Er wordt alleen een lichtstraal via de huid gezonden.

 

Vanwege de reeds bekende interacties tussen mineralen, spoorelementen en toxische metalen is het mogelijk om een inzicht te verkrijgen in eventuele verstoringen van verschillende fysiologische functies.

De meetwaarden zijn actueel in tegenstelling tot een haaranalyse die de mineraaltoestand van de laatste 6 maanden weergeeft.

 

Aan de hand van de uitslag kunnen we tekorten gaan aanvullen? Een goed voorbeeld is het magnesium tekort. Veel mensen slapen beter, hebben minder spierklachten als het magnesiumgehalte op peil is .

Ook kunnen we beginnen met een detox- protocol voor de zware metalen belasting. …

Het is al jaren bekend, dat mineralen en spoorelementen onmisbaar zijn voor nagenoeg alle biochemische processen. De laatste jaren hebben vele onderzoeken in kaart is gebracht welke elementen bij welke enzymen horen.
De spoorelementen zink, koper, selenium en het mineraal magnesium hebben een vooraanstaande rol voor de werking van de immuniteit.

Als één of meerdere van deze elementen deficiënt zijn, dan kan dit de werking van de immuniteit negatief beïnvloeden. Uiteraard zijn er meer factoren van invloed op de werking van de immuniteit.

Onderstaande functies zijn ook (deels) afhankelijk van mineralen en spoorelementen en worden negatief beïnvloed door de aanwezigheid van toxische metalen:

De stofwisseling
Darmassimilatie
Weefselherstel
Cognitiviteit
Zenuwherstel
Neurotransmitters
Hormoonwerking
Enzymwerking
en de cardiovasculaire werking

 

 

Kosten Oligoscan meting= de Oligoscan meting kost 79 euro.

Deze word je op zaterdag 13 januari GRATIS aangeboden door Beautyfulskin Oostende.

 

Je hoeft niets speciaals te voorzien.

U moet uw bloedgroep weten. U kunt uw huisarts hier naar vragen.

U kan jouw informatie meebrengen over de supplementen die je al dan niet neemt.

 

Enkel op afspraak

info@beautyfulskin.be

oligoscan5

oligoscan

oligoscan2.jpg

oligoscan4

oligoscan1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s