10 anti-ageing tips van Beautyfulskin

Slimme tips om de huid jong te houden en rimpels te verminderen.

Het antwoord op deze vraag is een stuk uitgebreider dan de vraag zelf, want de ouder wordende huid is onderhevig aan vele factoren die ervoor zorgen dat uw huid langer jong blijft of juist sneller veroudert… Over al deze factoren kan je lezen in het boek Huidverjonging op maat.

Daarom heb ik een lijst met tips samen gesteld waar u op kunt letten uw huid langer jong te houden.

  • Anti aging tip 1 -Voorkom overmatige blootstelling aan de zon.
  • Tip 2 -Gebruik zonnecrème: Gebruik een zonnecrème met minimaal factor 15. Let bij het gebruik van de zonnecrème goed op of deze bij uw huidtype past om de vochtbalans van uw huid op pijl te houden
  • Anti aging tip 3 -Begin op tijd met een anti aging programma: Voorkomen is beter dan genezen. Door op tijd te beginnen met huidverzorging, bij de specialist, blijft je huid zo lang mogelijk jong en vitaal. Laat je adviseren over de vele huid verjongende behandelingen en
  • Anti aging tip 4 -Vermijd roken en meeroken: Door te roken of mee te roken, trekt dit zuurstof en vitamine C weg en heeft het ook invloed op de opname van essentiële voedingsstoffen door het lichaam. Het aantal jaar dat u rookt heeft correlatie met het aantal vroegtijdige rimpels.
  • Anti aging tip 5 -Draag een zonnebril: De huid rondom de ogen is erg dun, bescherm deze dan ook extra voor UV straling door het dragen van een zonnebril.
  • Anti aging tip 6 -Slaap op uw rug indien mogelijk: Door met uw gezicht tegen het kussen aan te slapen, kan dit slaap lijntjes veroorzaken en uiteindelijk rimpels. Let goed op dat de stof van uw kussen zijdezacht is.
  • Anti aging tip 7 -Beweeg regelmatig: door te bewegen gaat uw cardiovasculaire systeem sneller, wat resulteert in allerlei positieve effecten, zoals meer zuurstof en essentiële voedingsstoffen voor de huid.
  • Anti aging tip 8 -U bent wat u eet: Gezond eten en regelmatig water drinken heeft een positief effect op uw huid. Anti-oxidanten, vitamines en mineralen maakt dat uw huid gaat stralen!
  • Anti aging tip 9 -Vermijd stress: Uw lichaam maakt door teveel spanningen het hormoon cortisol aan. Dit hormoon heeft een nadelig effect dat er sneller huidveroudering optreedt.
  • Anti aging tip 10 -Rust voldoende: Uw lichaam heeft rust nodig om te kunnen herstellen.

Neem deze tien tips in acht en houd uw huid lang jong en vitaal.

Uitgebreide informatie over factoren , behandelingen, producten, oefeningen ….die invloed hebben in het anti-agingsverhaal kan je lezen in het boek Huidverjonging op maat. 

instagram voorkant

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s