keto brood

Het ultieme ‘keto brood’. Niet meer of minder :). Snel klaar, krokante korst en ideaal met verschillende soorten beleg. Omdat het brood gemaakt is van psyllium (en dus veel vezels bevat), zien wij het als een sporadisch ‘folieke’ op momenten dat we zin hebben in belegde boterhammen.

Voor mensen die in opstartfase zijn of keto doen om gewicht te verliezen, zijn we geneigd voorzichtigheid te adviseren met producten gemaakt van psyllium. Het zou ook de bloedsuiker kunnen doen verhogen.

Zie ook vorige recepten van ketobroodjes.

ingrediënten :

  • 80 gr amandelmeel
  • 80 gr lijnzaad
  • 80 gr zonnebloempitten
  • handvol pompoenpitten optioneel
  • 3 eetlepels psyllium
  • 4 eieren
  • 250 ml volle room
  • zout
  • 1/2 theelepel baking soda

Hoe bereiden:

  1. Verwarm de oven op 160 graden.
  2. Voeg alle ingrediënten door elkaar, maar voeg de baking soda enkel helemaal op het einde toe. Meng goed. Plaats in de oven gedurende 45-50 minuten.
    super makkelijk dus en geen ingewikkelde toestanden…

SMAKELIJK

naamloos

wil je toch liever iets anders: de lekkere ketogranola kan ook smaken

Volg de besloten groep: de ketorevolutie by beautyfulskin

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s