En wat nu?

Momenteel is het ‘de tijd van het jaar’ om pigmentvlekken aan te pakken.

Dus hebben we heel wat behandelingen op de agenda staan om de mensen met pigmentvlekken terug happy te maken zonder vlekjes!

De cosmelan behandeling is één van de toppers als het op het behandelen van melasma of het meer gekende “zwangerschapsmasker” aankomt.

Het enige waar heel wat klanten mee worstelen is wat ze moeten doen nadat al die vlekken weg zijn… Moet ik blijvend een cosmelan2 crème smeren? Mag ik terug in de zon? Moet ik een andere verzorging gaan gebruiken?

Wat moet ik nu gaan doen? 

Daarom zet ik een aantal producten in de kijker die super fijn zijn in gebruik en nog effectief zijn ook.

Hoe ga je jouw huid nu gaan verzorgen? 

’s morgens:

  • reinigen met een milde reiniger zoals de whitening foam
  • toner aanbrengen vb de whitening toner.
  • whitening serum aanbrengen en hierbovenop de whitening cream (deze kan in het begin ook nog vervangen worden door de melan Tran3x serum en gel) 
  • en altijd beschermen met een SPF de melan 130+ is een topper naar pigmentcontrole en bevat ook nog een klein kleurtje!

’s avonds:

  • reinigen van de huid met een milde reiniger zoals de whitening foam
  • toner aanbrengen vb de whitening toner.
  • melan tran3x  een paar druppeltjes over het gelaat aanbrengen en hierboven de melan tran3 x gel.

ultimate_w_whitening_foamreinigen  ultimate_w_toning_lotiontoner aanbrengen

melan tran 3x concentraat 3-4 druppeltjes melan Tran3x aanbrengen en hierbovenop

 

melan tran 3xmelan Tran3x gel  

mesoetetic-mesoprotech-melan-130_-pigment-controlSPF in de dag NOOIT VERGETEN.

Waarom het melan Tran3x serum en gel?

melan tran3x gel 
Dit is een dagelijkse depigmenterende gelcrème.
De melan tran3x is een depigmenterende crème voor dagelijks gebruik die geleidelijk op de epidermale vlekken inwerkt en zorgt voor een meer homogene teint. Remt de mechanismen die verantwoordelijk zijn voor pigmentatie om het verschijnen van donkere vlekken te voorkomen en voorkomen dat ze opnieuw verschijnen.
Deze gel voelt aangenaam aan want is een lichtgewicht gelcreme textuur met snelle absorptie.
Indicatie voor gebruik:
Aangegeven om pigmentafwijkingen van welke oorsprong dan ook te verminderen. Geschikt voor alle huidtypen. Geschikt na professionele depigmentatiebehandelingen (cosmelan / dermamelan, VPL, laser, chemische peelings …), om de resultaten te verbeteren en te behouden en repigmentatie te voorkomen. Ik vind deze dus heel geschikt voor de mensen die de cosmelan peeling hebben laten doen en na de eerste cosmelan2crème toch willen overstappen naar een degelijke verzorging die pigmentatie zal voorkomen.

Ingrediënten van deze gel zijn

o.a. Tranexaminezuur
Dit werkt op de epidermale cellen die bij blootstelling aan bepaalde factoren (zon, hormonale veranderingen, contraceptiva, ontsteking, onder andere) een stof afscheiden die het proces van melanineproductie in gang zet.
Tyr controlecomplex : De combinatie van kojic zuur, met een innovatief peptide en een aminozuur, laat toe om efficiënt op het enzym tyrosinase te werken, dat oxydatie remt van tyrosine, en zijn rol in het kleuringsproces.
Daarnaast ook nog niacinamide
Dit voorkomt de overdracht van melanine van de diepe lagen van de huid naar de buitenste lagen, waar het een donkerdere en meer zichtbare pigmentatie krijgt. Marine glycogeen biedt bescherming tegen oxidatie geproduceerd door natuurlijk licht en straling veroorzaakt door technologische bronnen (elektromagnetische golven (REM), blauw licht (HEV)),…Hydroxiacidecomplex:
Dit combineert salicylzuur en melkzuur voor een zachte dagelijkse exfoliërende werking die het mogelijk maakt om een regelmatige en uniforme pigmentatie op het huidoppervlak te behouden.
Dus kort gezegd een bom van ingrediënten die echt iets doen aan het pigmentatieprobleem. Het is dus een meerlaagse depigmenterende thuisoplossing.
Klinische onderzoeken ondersteunen de werkzaamheid en tolerantie van tranexaminezuur in zijn topicale toepassing om hyperpigmentatie van de huid te behandelen. Dus deze gel is voor mij een ideale oplossing en voor dagelijks gebruik.

Melan Tran3x serum: 

intensief depigmenteringsconcentraat (dit concentraat is een geconcentreerd serum en bevat dus hogere concentratie aan ingrediënten)
Intensieve depigmentatie van dagelijks gebruik die werkt op de overmaat aan epidermale pigmentatie, waardoor de gevormde melanine wordt verminderd en de donkere vlekken zichtbaar worden verzwakt.
Ultralichte textuur die de toepassing mogelijk maakt voor de gebruikelijke crème.

Hoe gaan we deze producten gaan gebruiken?
3-4 druppels melan tran3x concentraat (deze review volgt nog) op een schone en intacte huid aanbrengen en gelijkmatig verdelen. Breng vervolgens gel-crème van melan tran3x aan en masseer totdat deze volledig is opgenomen.
Hoeveel keer gaan we dit doen?
Breng beide producten ’s ochtends en’ s avonds aan voor meer effectiviteit. In geval van directe of intense blootstelling aan de zon, beperkt u de toediening van melan tran3x concentraat tot het nachtelijke gebruik en past u melan 130+ pigmentcontrole toe, die een zeer hoge zonbescherming, een preventieve depigmentatie en een vleugje kleur biedt.

Voor meer informatie over de pigmentbehandelingen of pigmentbehandelende producten kan je contact opnemen met info@beautyfulskin.be of bekijk ook de website over de depigmenterende behandelingen.
🌐 http://www.beautyfulskin.be⠀
📞 0032 475/300 526 (WhatsApp/messenger)
✉️ info@beautyfulskin.be⠀
🚶🏼‍♀️Enkel op afspraak ⠀
🚚 Producten & cadeaubonnen kunnen ook verzonden worden

 

 

777

handtekening mail 1
..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s