Keto brood

Het ultieme ‘keto brood’. Niet meer of minder :). Snel klaar, krokante korst en ideaal met verschillende soorten beleg. Omdat het brood gemaakt is van psyllium (en dus veel vezels bevat), is het voor mensen die echt ketogeen eten een sporadisch iets.

Voor mensen die in opstartfase zijn of keto doen om gewicht te verliezen, wordt er voorzichtigheid geadviseerd met producten gemaakt van psyllium. Het zou ook de bloedsuiker kunnen doen verhogen.

Ingrediënten:

  • 80 gr amandelmeel
  • 80 gr lijnzaad
  • 80 gr zonnebloempitten
  • handvol pompoenpitten optioneel
  • 3 eetlepels psyllium
  • 4 eieren
  • 250 ml volle room
  • zout
  • 1/2 theelepel baking soda

Bereiding van dit lekkere brood:

  • Verwarm de oven op 160 graden.
  • Voeg alle ingrediënten door elkaar, maar voeg de baking soda enkel helemaal op het einde toe. Meng goed. Plaats in de oven gedurende 45-50 minuten.
bread-3484107_1280.jpg

cropped-todays-not-the-day-for_moderation_.png
bronnen: het ketohuis, het ketodieet , koolhydraatarm ontbijten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s