Boekreview

Ben jij op zoek naar een leuk boek dat bruist van de gezonde, simpele recepten voor jezelf of om cadeau te doen? Ik vond er een…..

Een boek met gezonde recepten, maar ook doeltreffende workouts?

AH, voila ik heb wat je zoekt! Het boek staat boordevol gemakkelijke, gezonde recepten en workouts ondersteund via video die je gelijk wanneer kan doen samen met Laura… dus dit boek mag zeker bij je to read lijstje staan.

Sommigen herinneren haar wel uit komen eten… Laura deed mee aan komen eten, kookte, was spontaan en zag er sportief uit… en ze won de wedstrijd van die week…

Iedereen heeft het tegenwoordig druk, waardoor gezond eten en voldoende bewegen vaak onderaan het to-dolijstje belanden. Dit boek leert je hoe je, ondanks een volle agenda, een gezond en fit leven kan leiden. Laura Van den Broeck is een jonge, dynamische twintiger die als voedingsconsulente dagelijks mensen begeleidt op hun weg naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Via haar Instagrampagina @befitbeawesomebylaura deelt ze haar eigen gezonde recepten en workout-tips met duizenden volgers. De recepten in dit boek zijn voor mensen van alle leeftijden die gezond willen leven en zich fit willen voelen, maar daar niet te veel tijd en energie aan willen besteden.

Naast de recepten bevat het boek ook work-outs die ondersteund worden door video’s. Je kan die work-outs gemakkelijk zelf uitvoeren als een gerecht even in de oven zit of op het vuur staat te pruttelen. Omdat Laura een grote tegenstander is van voedsel weggooien (say no to food waste!), heeft ze de recepten zo samengesteld dat je de restjes weer kan verwerken in een ander gerecht. Daarnaast geeft ze bij ieder recept ook alternatieve ingrediënten en combinaties die je de kans geven om je koelkast leeg te maken. Zo bespaar je jezelf vele winkelbezoeken en veel geld. Het boek bevat recepten voor zowel ontbijt, lunch en diner als snacks, hapjes, sapjes en smoothies. De combinatie van eenvoudige, snelle recepten en gemakkelijke, effectieve work-outs zullen jou dat extra duwtje in de rug geven om volledig voor een fit en awesome levensstijl te gaan.

Je kan Laura haar work-outs terugvinden op YouTube.

Hier alvast klikken om eentje uit te proberen…..

Omdat een gezonde huid een stralende huid is!
Beweeg, eet en verzorg je goed.
Lees ook het boek HUIDVERJONGING OP MAAT en ontdek wat je kan doen om een jonge, stalende huid te krijgen en te behouden .
Bestel het boek hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s