Boost je immuniteit

In deze tijden van Corona is er heel wat angst, bezorgdheid en stress over wat er nu is en wat nog komen zal. Ook ik heb die en probeer ik toch zo veel mogelijk mijn gedachten positief te houden (ook al is dat als alleenstaande zelfstandige niet altijd evident als je het voel wankelen onder je voeten)

Ondertussen zit het land in een zo goed als lock-down… en proberen we toch allerter te zijn, een betere bescherming voor onszelf en de ander te zorgen,.. We weten ondertussen wat we allemaal zelf kunnen en moeten doen en ik hoop dan ook dat iedereen zich toch zeker aan deze maatregel zal houden…

Wat zijn de maatregelen die je zelf moet nemen om de verspreiding van het coronavirus te beperken?

  • Blijf zoveel mogelijk thuis met je gezin en vermijd contact met anderen.
  • Hou individueel afstand van minstens 1,5 m en schud ook geen handen.
  • Strikte handhygiëne: handen regelmatig wassen en afdrogen met papieren handdoek.
  • Goede hygiëne bij hoesten, niezen of snuiten aangeraden: hoesten en niezen in een papieren wegwerpzakdoekje of in de elleboog.
  • Wie ziek is, blijft thuis en raadpleegt telefonisch de huisarts.

Als ik lees dat 70% van de mensen dit virus wel zullen krijgen, al dan niet ziek worden,… krijg ik het een beetje koud en warm vanbinnen (en neen ik heb geen koorts) dus ga ik zorgen dat mijn immuniteit zo hoog mogelijk is door zo gezond mogelijk te eten en mijn extra ondersteunende suppletie te nemen. Uit mijn vorige blogpost kon je al lezen hoe belangrijk het is om je immuniteit hoog te houden (lees het hier mocht je dit gemist hebben)

Naast een goede nachtrust, gezonde voeding en zo weinig mogelijk stress Heeft bioradix een extra ondersteuning om ons immuunsysteem te boosten. nl de Bioradix respiratory & resistance 

Bioradix respiratory & resistance 

Geef virussen geen kans door de 100% plantaardige combinatie van Raket, Tijm, Echinacea en Kweek. De combinatie van de planten extracten versterkt de natuurlijke barrières van de luchtwegen en stimuleert het eigen, natuurlijke afweersysteem. 

Floradicol 7

80% van de verkoudheden starten in de darmen. Floradicol 7 bevat 7 unieke natuurlijke, bacteriën die de barrière van de darm versterkten en die de eigen immuniteit vanuit de darmen verhogen. Fytoleum multivitamineral 

4 in 1 bron van een zeer uitgebreid spectrum aan vitamines, mineralen, oligo-elementen en vetzuren. 

Wil je graag deze supplementen bestellen en rechtstreeks bij je thuis laten leveren dat kan? Tijdens deze periode krijg je ook 10% korting en gratis verzending bij het gebruik van de code 301.

Hoe bestel je jouw producten?

Ga naar de website: www.bioradix.be en gebruik bij het ingeven van de code het getal 301 zo kan je genieten van de korting van 10% op je volledige bestelling alsook krijg je hierdoor de verzending gratis.

Wens je meer informatie of extra ondersteuning stuur ons een bericht: info@beautyfulskin.be en we helpen je verder op weg naar een gezond en sterke huid/lichaam

BESTEL HIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s