Vitamine C ester : Wat maakt ESTER-C® PLUS speciaal

Ester-C® is een niet-zure vorm van vitamine C. Maar dat niet alleen. Het is ook een vorm die snel actief is in het lichaam en langer aanwezig blijft.

Bij ‘gewone’ vitamine zoals l-ascorbinezuur wordt de voedingsstof in het lichaam eerst omgezet in actieve vormen – de zogenaamde metabolieten.

Bij Ester-C® hoeft dit niet. Deze bevat ook omgezette vormen van vitamine C; bijvoorbeeld threonaat. Ester-C® PLUS is een gepatenteerde vorm van vitamine C waaraan natuurlijke bioflavonoïden, zoals rutine, hesperidine, quercetine en citrine zijn toegevoegd.

Waarom vitamine C

Vitamine C is een belangrijke vitamine voor onze gezondheid. Vrijwel overal in het lichaam wordt vitamine C gebruikt. Van het immuunsysteem tot het geheugen en van de huid tot de energiehuishouding. Mensen kunnen zelf geen vitamine C aanmaken. Wij moeten er voor zorgen dat wij voldoende vitamine C innemen via onze voeding, in de vorm van groente en fruit. Soms kan een aanvulling op de voeding in de vorm van een voedingssupplement zinvol zijn.

Waarom EXTRA vitamine C

Of u aanvulling kunt gebruiken en zo ja hoeveel, is mede afhankelijk van uw voedingspatroon en uw levensstijl. De behoefte aan vitamine C kan hoger zijn bij een lage consumptie van fruit en groente, bij zwaar fysiek werk, bij stress-situaties en bij rokers.

Hetzelfde geldt als u regelmatig blootgesteld wordt aan luchtvervuiling of als u intensief sport.

Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen die helpt de huid te verstevigen, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en helpt de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Ben je in een huidverjongende behandeling? Vraag dan zeker aan je therapeut wat de juiste hoeveelheid vitamine C ester is voor jou. Zodat jouw behandeling optimaal resultaat kent! Vraag jouw intake aan info@beautyfulskin.be

Meer informatie

Je kan meer lezen over wat vitamine C doet voor je huid in het boek HUIDVERJONGING OP MAAT. bestel hem hier:

SOLGAR ESTER-C® PLUS is verkrijgbaar in 500 mg capsules en 1000 mg tabletten en vrij van gist, gluten, melk, soja, kunstmatige conserveermiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

SOLGAR ESTER-C® PLUS is geschikt voor vegetariërs en veganisten, kosher en halal.

Bestel hier jouw vitamine C ester info@beautyfulskin.be

foto: solgar vitamins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s