Slapen in het donker

Ik ben een moeilijke slaper.

Alhoewel…. zet me als passagier in een auto en ik ben op een lange reis niet echt je praat-partner, want na de 5de kilometer lig ik alvast in dromenland. (en zeker als het zonnetje nog op het raam schittert)

Maar thuis…. daar moet het donker zijn en stil.

In mijn oren dus herriestoppers en een slaapmasker over mijn ogen… maar het ene spant te hard, het andere verlies ik tijdens het draaien.

Dus ging ik op zoek naar een ‘goeike’ … en gevonden…

==> het Manta Sleep Mask.

Het gepatenteerde slaapmasker garandeert 100% duisternis, geen druk op de ogen en extreem comfort. Vanaf nu kun je in elke positie en op elke plek in complete duisternis slapen, zonder het gevoel dat je een slaapmasker draagt.

Alleen in absolute duisternis is je nachtrust optimaal en word je uitgerust wakker. Teveel licht tijdens het slapen is een belangrijke verborgen oorzaak van slaapproblemen en vermoeidheidsklachten. Zelfs een heel klein beetje licht vindt – dwars door je oogleden – haar weg naar je hersenen. Dit zorgt ervoor dat de aanmaak van het slaaphormoon melatonine geremd wordt en je slaapkwaliteit niet optimaal is.

Het Manta Sleep Mask garandeert dus deze 100% duisternis, op elke plek en op elk moment van de dag. De ‘eye covers’ en de band kun je heel eenvoudig afstellen, zodat de pasvorm optimaal is voor jouw gezicht. Hierdoor is de verduistering optimaal, zelfs als het buiten klaarlicht is.

De materialen zijn super zacht, ademend en duurzaam. Bovendien wordt er geen druk uitgeoefend op je gezicht of op je ogen. De ‘eye covers’ zorgen ervoor dat je je ogen gewoon kunt openen als je het slaapmasker draagt. Het Manta Sleep Mask is geschikt voor elke slaappositie, of je nu op je rug, zij of buik ligt.

BESTEL jouw manta sleep mask HIER

Zo ziet het masker er uit.

Bestel jouw manta sleep masker hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s