Bloemkoolbodem pizza

Benodigdheden :

  • 300 g bloemkoolrijst
  • 1 ei
  • 40 gr parmezaan
  • 1 eetlepel roomkaas
  • peper/ zout en Italiaanse kruidenmix
  • Beleg naar keuze (tomatensaus of restje spaghettisaus, olijfjes, tomaat, mozzarella,….)

Bereiding

  • 300 g bloemkoolrijs bakken in de pan 5 à6 minuten
  • laten afkoelen en overgieten in een handdoek en het water er zeer goed uitknijpen.
  • doe dit in een kom en voeg er het ei, de parmezaanse kaas, de roomkaas en de kruiden aan toe.
  • leg een boterpapier op de bakplaat en stort het mengsel uit op de plaat. (maak een pizzavorm van gelijke dikte)
  • 20 minuten in een voorverwamde oven op 190°C, uithalen en omflippen en dan nog even bakken 5 tal minuten.
  • Beleg de pizza en nog even in de oven tot de kaas gesmolten is. 10 tal minuten.

Smakelijk

Volg onze Facebookgroep: Intermittent fasting BY Beautyfulskin. (met tal van koolhydraatarme recepten)

Facebook groep Intermittent fasting by Beautyfulskin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s