Pigmentproblemen? De cosmelan is mijn favoriet

Zwangershapsmasker of het gekende melasma…..

Niet helemaal duidelijk? Zo ziet het er uit…..

Melasma is een pigmentstoornis waarbij grillige donkerbruine vlekken ontstaan in het gezicht. In de Engelse literatuur wordt melasma ook wel “chloasma” genoemd. In lekentaal staat deze conditie ook bekend als “zwangerschapsmasker” omdat het vaak tijdens de zwangerschap wordt gezien. Melasma komt voornamelijk voor bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd en is niet besmettelijk. Zeer zeldzaam komt melasma ook voor bij mannen. In de kinderjaren komt melasma niet voor. Vrouwen met ernstige melasma kunnen zich soms zo erg voor de vlekken schamen dat ze zich onzeker voelen en soms niet meer de deur uit durven. De term melasma is afkomstig van het Griekse woord “melas” wat zwart of donker betekent.

Bij Beautyfulskin behandelen we deze ontsierde vlekken met de cosmelan.

Beautyfulskin, heeft verschillende behandelingsmogelijkheden op het gebied van depigmentatie, heeft een uitgebreide en doeltreffende productlijn om de verschillende soorten pigmentatie aan te pakken met bewezen resultaten en een langdurig effect. VPL (lichtflitstechniek) die de zonneschade vlekken aanpakt , verschillende peels en natuurlijk de cosmelan.

Die biedt al jaren dé oplossing bij de behandeling van pigmentvlekken.

Hardnekkige pigmentaandoeningen ontstaan door bijvoorbeeld zonbeschadiging, ouderdom of na trauma zijn uitstekend te behandelen dankzij de krachtige cosmelan-behandelingen.

Het succes van cosmelan is mede te danken aan het feit dat het geschikt is voor álle huid- en fototypes en omdat het de komst van nieuw pigment onderdrukt en dit alles met een langdurig en optimaal resultaat. Naast de depigmenterende kracht biedt cosmelan ook een uitstekende anti-aging werking.

We hebben een premium assortiment van beauty essentials voor thuis nl. het cosmelan home pack, de Melan Recovery en de Melan 130. Daarnaast begeleiden we je doorheen jouw behandelproces.

Graag meer informatie over deze behandeling?

Bekijk het YouTube filmpje en de voor en na foto’s hier!

Last van pigmentvlekken?

Boek jouw intake

Maak jouw afspraak voor jouw vrijblijvende intake gesprek. Hier.

Meer informatie over de behandeling? Bekijk hier meer info

Je kan ons steeds een WhatsApp bericht sturen wanneer we moeilijk bereikbaar blijken te zijn. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. +32 475 300 526

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s