Face yoga … een item uit het nieuwe boek van Beautyfulskin

Wil je er zo lang mogelijk jong uit blijven zien en wil je rimpels zo lang mogelijk uitstellen?

In één van de items uit het nieuwe boek van Beautyfulskin (binnenkort hier meer over) halen we een gezonde versie van huidverjonging aan… doe gewoon regelmatig yoga oefeningen voor je gezicht.

De huid wordt minder elastisch vanaf je 30ste . De hoeveelheid collageen neemt af en de cellen vernieuwen zich minder snel. Hierdoor wordt je huid dunner en minder stevig en ontstaan rimpels. Je huid gaat steeds meer uitzakken.

Wat kun je zelf doen?

Door een goede verzorging en gezonde levensstijl kun je de rimpels zo lang mogelijk tegengaan en het proces van veroudering zo lang mogelijk uitstellen en vertragen meer informatie in het nieuwe boek te vinden ….. Maar je kunt meer doen: oa: gezichtsyoga.

Wat doet gezichtsyoga?

Door yoga voor je gezicht train je je spieren en stimuleer je de doorbloeding van je huid. Door het trainen van je spieren blijft je huid strakker en frisser.

Helpt het?

Dat yoga je goede diensten kan bewijzen en je soepel en fit houdt is algemeen bekend. Veel mensen zijn dan ook enthousiast over gezichtsyoga,, ook Hollywood sterren als Jennifer Anniston en Gwyneth Paltrow zeggen het regelmatig toe te passen. Deskundigen zijn verdeeld. Aan de ene kant erkennen ze het feit dat je huid langer stevig blijft door het oefenen van de spieren en dat het leren ontspannen zeker helpt. Dat is tenslotte wat Botox ook doet: je spieren ontspannen. Maar rimpels ontstaan het eerst op plaatsen waarmee je beweegt. Denk aan lachrimpeltjes, rond je mond en de neus-mond lijnen door het praten en lachen. Je moet de oefeningen dan ook heel precies uitvoeren. Je moet leren alleen de spieren te bewegen die je wilt trainen en de rest van je gezicht zo stil mogelijk te houden.

Wil je meer weten over de face yoga? Laat het ons weten.. en we houden je op de hoogte wanneer het boek uitkomt!

face yoga 1.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s