decolleté zonder rimpels

Voor allerlei schoonheidsproblemen wordt naar oplossingen gezocht. Zo ook voor de rimpels in het décolleté.

Rimpels in het decolleté ontstaan door het slapen op de zij.

 

Minder elastisch

De huid plooit zich en als je wakker wordt zijn er vaak vouwen en rimpels te zien.

Als de huid ouder wordt komt er een moment dat de huid minder elastisch wordt. Het duurt steeds langer voor de rimpels wegtrekken totdat de rimpels blijvend zijn en niet verdwijnen.

La Decollette

La Decollette© heeft hiervoor de antirimpel-bh ontwikkeld.

De antimpel-bh wordt ’s nachts gedragen in combinatie het een hydraterende crème en zorgt ervoor dat de huid van het decolleté glad blijft. La decollette belooft dat je na 1 nacht al resultaat zult zien. Een antirimpel BH van La Decollette kost 39,95. Zelf ben ik niet zo een voorstander van dit… eerst en vooral slaap ik graag zonder iets dat mij irriteert en al zeker geen Bh. Volgens de Groene zusters (een vereniging die gekend is voor het borstonderzoek met thermografie…)zou je zelfs af en toe zonder bh moeten rondlopen en al zeker geen bh die de lymfebanen gaat blokkeren

 

De decolleté pads

La Decollette is niet de enige die dit probleem heeft opgemerkt en er iets aan wil doen. Eerder was er al de decolleté pad  met een zelfklevend gelpad dat op de borst gedragen wordt tijdens het slapen. Een gelpad van silk skin kosten 38.70 euro . Eén gelpad gaat zo’n zes weken mee. Hier hou ik meer van… en je hoeft hem natuurlijk ook niet elke dag aan… Maar als je weet dat je naar een feestje gaat en je een open decolleté zal aanhebben dan moet je dit echt proberen.

Trouwens Bij silc skin hebben ze ook nog andere pads die zorgen dat we geen andere rimpels gaan vormen… ze hebben pads voor het gezicht , de nek en de borst.

Mocht je hiervoor meer informatie wensen of je wil graag de prijzen weten van deze pads stuur een bericht: info@beautyfulskin.be

silk skin.jpg

 

 

Voorkomen

De antirimpel-bh en antirimpel-gelpad kunnen je vooral helpen als je nog geen diepe rimpels hebt en voorkomen dat beginnende rimpels niet dieper worden. Heb je eenmaal rimpels zullen deze door het gebruik van deze producten niet helemaal verdwijnen.

Daar hebben we nog andere behandelingen voor. Thuis kan je ook de cupping massage uitvoeren.  (de cuppings kan je ook bij Beautyfulskin verkijgen)

Vergeet ook nooit je hals en decolleté mee te nemen met je verzorgingsproducten!

Wens je een nog sterkere behandeling kies dan voor de exilis behandeling en de elastine behandeling 

dus nog 10 tips zodat je jouw decolleté zonder gene kunt laten zien.

Tip 1
Geef de huid van de hals en decolleté eens per week een zachte peeling. Dat kun je doen met een massage handschoen of met een kant en klare peeling uit de tube. (deze van Beauté Pacifique is mijn favoriet want die heeft bolletjes en geen kristallen= geen beschadiging van de huid)
Breng het peeling product op en masseer (met roterende bewegingen, niet te fors) de huid een paar minuten. Hierdoor worden de huidschilfers verwijdert en de huid wordt hierdoor super zacht !

Tip 2

Gebruik een crème om de huid te voeden en verstevigen, speciaal voor het decolleté. Ik gebruik mijn producten idem voor mijn gelaat.

Tip 4
Voor de borsten is zwemmen de meest ideale sport. Door de zwembewegingen van de armen worden de borst en schouderspieren sterker. De borsten blijven langer stevig en in vorm!

Tip 5
Douchen is niet alleen goed tegen cellulite maar wisseldouches zijn ook prima voor je borsten. Door een minuut lang koud en warmt water te wisselen wordt de doorbloeding super gestimuleerd!

Tip 6
Gymnastiekoefeningen voor de borsten die je iedere dag kunt doen:
Leg de handen met de handpalmen tegen elkaar voor de borsten, de vingertoppen naar voren gericht, de armen tegen het lichaam. Druk nu de handpalmen stevig samen en span tegelijkertijd de borstspieren. 1 Minuut zo volhouden, loslaten. Dit alles drie keer herhalen. De borsten worden hierdoor heel stevig!

Tip 7
Een hele oude wijsheid die nog steeds van toegepast kan worden. Sta flink rechtop, buik intrekken, borsten naar voren. Daardoor wordt de huid van hals en op een natuurlijke wijze verstevigd. Je krijgt een goed figuur en ziet er daardoor natuurlijk goed uit!

Tip 8
Poeder met glitters. Als je ’s avonds uitgaat zie je er met een beetje poeder met glitters fantastisch uit. Dit soort poeder verbergt kleine ongerechtigheden en het ziet er bovendien te gek uit!

Tip 9
De Radiofrequentie behandeling  is een intensieve behandeling op de huid van het decolleté te verstrakken. Lijntjes zullen verminderd worden en de huid wordt minder slap.

Tip 10
Gebruik regelmatig de gelpads zo dat de rimpels niet kunnen gevormd worden !

 

Ik wens je nog een rimpelloze zondag toe ! Kissssssssssss Karo x

enkele foto’s voor en na de pads

silc2.jpg

Decollette Hi res B&A.jpeg

 

About the author juli 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s